Az UKIP miért nem tudott úgy kampányolni, mint a David Cameron féle Konzervatív Párt?
Az UKIP erős párt volt a 2014-es Európai Uniós választáson, ők elsők lettek, a második helyen végzett a Munkáspárt, és a harmadik helyen a brit Konzervatív Párt. Ha az UKIP úgy kampányolhatott volna, mint a brit Konzervatív Párt, akkor most ők lennének kormányon és önállóan alakítanának kormányt az Egyesült Királyságban ?
Az UKIP (United Kingdom Independence Party) erős euroszkeptikus párt, de a gazdasági politikája liberális és konzervatív, de majdnem hasonlít a brit Konzervatív Pártra. Ha az UKIP-nak sikerült volna megnyernie a választást, és önállóan alakított volna kormányt, akkor most ők lennének a legerősebb brit párt az egész Egyesült Királyságban ?
Ha én angol lennék, akkor én is az UKIP-ra szavaztam volna. Ti is rá szavaztatok volna, ha ti is angolok lennétek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!