Feher.farkas@tihi kérdése:
Mi a kulonbseg a szabad komuves es az illuminati kozott?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az em velemenyem az hogy a szabadkomuvesek ugye eloszor angliaban majd gyarmataiban (foleg amerikaban) terjedt el. Az illuminati pedig Weishaupt vezetesevel a "felvilagosodott" partot megalapitva nemetorszagban terjedt el es elmeletileg 1764-ben bomlott fel. A ketto szerintem nem osszetevesztheto ossze mert ket kulon rend megis annyira hasonlitanak. Nektek mi a velemenyetek?2015. máj. 7. 21:39
11/20 BlackSword válasza:
Az hogy szabadkőművesek valóban léteztek...
12/20 anonim válasza:
Egyszer David Duchovny mondta az X-akták kapcsán, hogy nagyon titkos dolog nem léteznek, mert előbb-utóbb valaki igazságérzete megszólal, és elmondja.
És az elmúlt pár évben volt ilyen, ma már nem a sötét középkorban élünk, ahol az írás, és az olvasás egy kiváltságos réteggé. Hanem a 21. században.
Ha 2 szervezet olyan titkos, hogyhogy mindenki tud róla? Már rég kiderült volna, hogy miben mesterkednek.
13/20 A kérdező kommentje:
Azt azert leszogeznem hogy a link hulyeseg, es az hogy titkos... hat az mar reg nem titkos... de az tuti hogg letezik...
2015. máj. 8. 19:49
14/20 anonim válasza:
most döntsd már el, hogy titkos-e vagy nem... :DDDDDDDDDDDDD
15/20 anonim válasza:
Írd be a keresődbe az illuminatit fordítva. Nézd meg mit hoz ki :)
16/20 anonim válasza:
megnéztem, és? :DDDDDDDD
hát sírok rajtatok, komolyan :DDDDD
17/20 anonim válasza:
google-s keresések a bizonyításotok alapja, hát végem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
18/20 anonim válasza:
szerintem amúgy a kérdező és a 2-es válaszoló ugyanaz...gyorsan regisztrált egy másik profilt, hogy alátámassza a saját hülyeségét...utána meg visszalépett, és még helyesel is, hogy milyen jó arc ez a kettes...:D
19/20 Saandoor válasza:
Szia ne haragudj hogy most nem fejtem ki részletesen de ez nem egyszerű dolog..irj nekem emailt a criticallbeetz@gmail.comra és megkapod az összefoglaló könyvemet mely at eljes rendszert bemutatja nevekkel mindennel..sok képpel...és részletesen elmagyarázza hogymi a különbség a kettő között..röviden..Az illuminátusok a legfelsőbb szintek egyike mig a szabadkőművesség a végrehajtórendszer...minden szintéren..politika sajtó oktatás stb....
20/20 TeeRPaaK válasza:
Ha igazán érdekel a téma akkor írj levelet a knowlidge@protonmail.comra és felvilágosítalak a különbségekről az összefonódásokról nevekkel minden adattal együtt..a teljes világhatalmi hálóról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!