Jobbik esélyei következő választáson?
11/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem érdekel a jobbikos propaganda.
A jobbik jelenlegi politikája hagy némi kívánnivalót maga után. Képmutató lett és álszent. 2010-ben a Jobbikra szavaztam. 2014-ben nem szavaztam. 2018-ban biztos, hogy nem a Jobbikra fogok, mert csalódtam. Pont az olyan csalódott szavazók miatt, mint én (akik több százezren vannak) nem fognak nyerni.Ezt ki is felejtettem.
12/18 A kérdező kommentje:
Ez, amit Vona művel,,,durva. Semmiben nem különbözik az eddigi politikusoktól. Hirdeti, hogy ez a párt tiszta és tisztességes. Ha tisztességes, akkor miért van az, hogy nem egy jobbikos politikus kifelejtett a vagyonbevallásából házat, pénzt és stb.?! Szerintem ezekután nem kellene azt hirdetni, hogy én bármivel is jobb vagyok a többinél. Pláne, hogy együtt szavaznak a fidesszel. A szabadságkorlátozó, szabad akaratot korlátozó vasárnapi zárvatartást és módosítóját is megszavazták most. Ugye, hogy ugye...Csak kibújik a szög a zsákból. Az előtted szólónak pedig maximálisan igaza van.
Kérdező! 2018-ban győzelem, amit a közvélemény-kutatások is igazolnak erősödik és már csak 9-10% van köztük és szerintem már ebbe az évbe beérik a fideszt. Úgyhogy aki azt hiszi nem nyernek 2018-ban szerintem nagy meglepetés fogja érni. Meg a másik dolog elég volt az eddigi kormányokból a Jobbik is ugyanúgy kaphat egy esélyt mint ahogy ők is kaptak már nem egyszer, és hol is tartunk? Sehol. Úgyhogy aki mielőtt valami előítéletet mondana a Jobbikról olvasson utána, és ne cigányozzon meg zsidózzon feleslegesen, mert ők legalább tisztességesek és egy esélyt megérdemelnek.
2015. ápr. 29. 08:31
14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, hány éves vagy ? 18 ? 100 %, hogy nem fognak nyerni, mert ha ismernéd az új választási rendszert, leesne, hogy ugyan listán kaphatja a legtöbb szavazatot a Jobbik, de a 106 egyéni körzetből vajmi kevés esélye van legalább a felét elhozni.
És itt ne induljunk ki a Tapolcai 1 db egyéni körzetből, ahol alig mentek el szavazni. A normál ogy. választásokon sokkal többen megjelennek és ez nem fog kedvezni a Jobbikodnak... Ha a Jobbiknak jár az esély, akkor jár a Kétfarkú kutyapártnak is, mert ők még nem kormányoztak. Ez nem indok. Látszik, hogy nagycsoportos óvodából szabadultál.
15/18 A kérdező kommentje:
Amúgy a Jobbikosok szokása az, hogy, aki nem velünk van az ellenünk és akkor tuti a másik zsi dó, ci gány vagy liber ális vagy szimplán ha za áruló az illető... Ilyen sötét embereket én még nem láttam. De mit várni attól a néptől, aki orbánt is kétszer megszavazta? Az ilyeneket a Jobbik is simán megvezeti :D De szerencsére 2018-ig lesz még rizsacsökkentés, nyugdíjemelés és a Jobbik 9%-os különbségének pápá.
Kérdező, ha ilyen elvárásaid vannak:
"Reális és elfogulatlan véleményeket várok nem kisiskolás jobbikosoktól.Köszönöm."
... akkor te magad legalább ne kisiskolás szinten "érvelnél" itt.
2015. ápr. 29. 15:18
2015. máj. 21. 14:45
2020. jún. 22. 00:18
Kapcsolódó kérdések: