Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek ez milyen lenne?

Szerintetek ez milyen lenne?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egyik politikai oldal, vagy párt híve, de ha már választanom kéne, a demokráciára és a liberalizmusra voksolnék. (Bizonyos mértékű rasszistaként) Ilyesmi az elgondolásom: Nem telepedhetnek le Európába más rasszok a fehéreken kívül. Megadnák az embereknek a különböző "szabadsághoz" tartozó jogokat, mint ahogy a demokrata, liberális pártok. De ezért olyan törvényeket hoznának be, hogy egy nemi erőszakolásért, vagy egy gyilkosságért életfogytiglannal büntetnék, vagy durvább esetben halálbüntetéssel. Tehát mondhatni addig csinálhatja, amíg a kötél el nem szakad. Ez mennyire lehetséges, vagy ez szembeütközik a dem+lib elveivel? Ez milyen politikai irányzat egyáltalán?
2015. márc. 18. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez szélsőjobboldali-liberális kb. mint az USA déli államainak egy része volt az utóbbi néhány évtizedig.

De az, hogy más rasszok ne telepedjenek le egyszerűen nem megy, egyrészt rengeteg értékes embert veszítene el így Európa, van mondjuk egy tehetséges koreai feltalálód, akinek munkát ajánl valamelyik német cég, akkor a tudásával Németországot teszi gazdagabbá, és valószínűleg itt is maradna. Ha őt nem engeded letelepedni, akkor majd megy a kínaiakhoz vagy az amcsikhoz, és Európa szép lassan belefullad a saját "fehérségébe".

Ráadásul egy nagyon komoly demográfiai válságot él át egész Európa, a kieső kezeket pedig valahonnan pótolni KELL! Jelenleg az unión belül van egy kelet-nyugat irányú vándorlás, de önmagában ez sem fogja megállítani a népesedéi problémákat, csak mondjuk az arab meg afrikai bevándorlók mellett majd elkezdenek kialakulni mondjuk kvázi lengyel gettók is nyugaton.

Gondolj bele már a magyarok is annyian vannak Londonban, hogy lassan London lesz Budapest után a legnagyobb magyar város...

2015. márc. 18. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Tudatlan és buta vagy.

Nincsenek pártok csak a médiában.

2015. márc. 18. 13:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első tökéletesen leírta, hogy miért nem lehetséges. Egyébként ezzel a rassz dologgal kapcsolatban, aki már letelepedett azzal csinálnál valamit (deportálás, kémiai kasztrálás, kiutasítás, stb) vagy ők már nyugodtan éldegélhetnének?

Amúgy, bár egyáltalán nem szimpatizálok a nézeteiddel, respekt, hogy vállalod, hogy rasszista vagy! Nagyon ritka. Ahogy én vettem észre, egyre inkább elszaporodtak a "ááá, nem dehogy, nem vagyok rasszista, de azért utálom a cigányokat"-féle rasszisták.

2015. márc. 18. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!