A jobbikra fogsz szavazni?
18:00" hagyd ne is foglalkozz vele... sajnos nem mindenki egyformán művelt és intelligens
igaz 16:30-as?
Látod Api?Ez vagytok ti.Nekem ne akarjál jót,mert amíg te a farkad húzogatod,ha kell én 36 órát húzok a céljaim eléréséért,tök függetlenül hogy te mit gondolsz,és én nem kívánok veled beszélgetni,mert ha nálam okosabb vagy akkor azért,ha meg hülyébb, akkor azért nincs értelme.De keress meg nyugodtan,írj valamit a gyakori kérdés vezetőinek és majd kiadják a címem és már meg is találtál!
Nem fogok a Jobbikra szavazni.Ugye ezen vagy ideges?Másokat is lebeszélek róla.Mert nincs mögötte tartalom és nem szimpatikus.Akkor sem...Nem.
"Még szerencse, hogy művelt, és intelligens vagy.Szeretnélek megismerni az életben. Írd már meg a címed, szívesen megvitatnám veled a nézetkülönbséget,okoska, aztán INTELLIGENSEN megbeszéljük.Én nem szeretnék az intelligencia miatt éhen halni, ezért nem szavazok a Fidesz-Mszp- re.Ez a baj az internettel, elveszett a hús - vér találkozás."
ember én se a fidesz vs mszp re szavazok -.-'
és még jó hogy pont melletted álltam ki te...!!!
de tessék itt a címem:
Budapest, IV. kerület, Külső Szilágyi Föld bolygó
na és a tied mi?
" Egy kérdésem van.Hány éves vagy?Csak a hozzászólásaid értékelése végett érdekel."
te meg maradj már csöndbe... -.-'
fárasztasz itt
34 éves vagyok, de te még mindig nem írtad le, hogy mennyi vagy.
szerinted megszorítások kellenek. Akkor téged, és a hozzád hasonlóakat sarcolják meg, ne engem. Kívánom neked, hogy dolgozz 67 órát egyfolytában, és ne mehess haza.Dögölj meg a munkában, marha.Szerinted az normális, hogy rabszolga vagy?
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!