Kire fogsz szavazni áprilisban, és miért?
LMP
nem érdekel ki mit talál ki arról h.ilyen-olyan árnyékpárt,meg pénzes kapitalisták kezében van..stb..
nekem tetszik a mentalitásuk.Ha semmi esélyük sincs akkor is rájuk szavazok.
Kis pártok:
MCF,LMP,SZDSZ,MDF stb.
Ha lehet,akkor inkább MCF-re szavazz,mert arra szavazni tényleg elveszett szavazat! (ha 0,5%-ot megütik sokat mondok!)
Legyen meglepetés.
:D Úgy is meglepetés lesz az eredmény. KB mint amikor az Eu képviselőkről szavaztunk :D
"Most nem fogom bemásolni, de leírtam a jobbik programjának kritikáját, a jobbikellenesek kérdéshez bemásoltam, ha van időd, olvasd el."
Ha kritizálod a programot,akkor vedd fel a kapcsolatot a párttagokkal,nem a gyakin kell kritizálni egy olyan párt programját,ami nem tett semmi rosszat. A parlamenti pártokat lehet kritizálni,ők már megmutatták,hogy milyenek.
Én sem kritizálom az LMP-t.
Ennyi. (úgy vagyok vele,hogy jár nekik is egy esély,de az LMP-sek felől nem kölcsönös ez a gondolkodásmód a jobbik felé.)
"Eddig úgy volt hogy Jobbik,de az utóbbi időben nagyon megszelídültek,puhányak lettek.Most már azt hiszem nem megyek szavazni."
Mit értesz a megszelídülés alatt? Szerintem menj el szavazni a jobbikra. És kiderül,hogy puhányak-e. (bár nem értem,hogy te mit értesz ez alatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!