Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért hiszik a kommunista-tuda...

Miért hiszik a kommunista-tudatú hívők, hogy aki nem hisz az ő téziseikben, az csak náci vagy kizsákmányoló kapitalista lehet?

Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a 3. opció?:D
2015. febr. 22. 19:47
 2/9 A.C.A.B ***** válasza:
Mert elmeháborodottak.
2015. febr. 22. 19:54
 3/9 A kérdező kommentje:

A 3. opció a kommunista :D

Szerintük az ember vagy kommunista, vagy náci, vagy kizsákmányoló tőkés :D Én meg sokan mások itt megkapták az itten működő Munkáspárt agitátoroktól ezt a csodálatosan primitív besorolást :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__648..

Itt megírta a tisztelt "kérdező", hogy "A probléma CSAK annyi hogy akik gyűlölik a kommunistákat azok az elnyomó osztályokhoz tartoznak".

2015. febr. 22. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:
59%

Miert hiszik a katolikusok, hogy aki nem hisz a kitalalt baratjukban es a fiaban, az csakis elkarhozhat? Miert hiszik a zsidok, hogy aki nem Jahve parancsai szerint el, azt meg kell kovezni? Miert hiszik a fundamentalista muszlimok, hogy aki nem igazhitu, az a pokol tuzen fog elegni es nekik szent kotelesseguk ezeket az embereket a) megolni, b) elotte atteriteni a muzulman hitre?

Minden vallas ilyen (par kiveteltol eltekintve), lepjunk tul ezen.

2015. febr. 22. 19:56
 5/9 A.C.A.B ***** válasza:
2-es vagyok, most komolyan. Szerintem azért, mert például itt Magyarországon amikor ,,kommunizmus'' volt az embereket azzal győzködték, hogy nekik milyen jó, ellenben a kapitalizmus milyen rossz. ( ezt azért hajtottk, mert oroszo. egyik legnagyobb ellensége az usa volt) A sok ember meg akinek ezt mondták kénytelen volt elhinni, mert akkoriban nem volt jó dolog ellent mondani a rendszernek. És ez innentől már csak megmaradt a ,,kommunista-tudatú hívőkben'' (nagyrésze szerintem maga sem tudja miért mondja a nem kommunistára, hogy náci, meg mocskos kapitalista)
2015. febr. 22. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez a "ha nem velem vagy akkor ellenem" gondolkodásmód pont ugyanúgy igaz a többi oldalra is.
2015. febr. 22. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért hiszik a Jobbikosok, ha valaki nem ért velük egyet, csak szoci vagy libsi lehet? Miért nem tudják elhinni, hogy van sok pártfüggetlen, aki nem ért velük egyet?
2015. febr. 22. 21:48
 8/9 A kérdező kommentje:
#7: Most hogy a pélóba jön ide a Jobbik ? Ember, neked lassan Jobbik-fóbiád van, jobb, ha a dolog elhatalmasodása előtt keresel egy orvost.
2015. febr. 22. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:

A 4. és 6. hozzászólóval értek egyet. Közösségképző és -megtartó erő, ha mindenkit gonosznak, ellenségnek látunk, aki nem gondolja ugyanazt, amit mi.

Én ezt pont a másik oldalról élem meg, pedig a „középen vergődöm” kategóriába tartozom politikailag, de ha elkezdek egy kormánypárti emberrel beszélgetni, a vége mindig ugyanaz: kommunista vagyok.

Sajnos az utóbbi években afelé terel az élet, hogy azt kell higgyem, az emberek többsége imád a jó kis akolmelegben gubbasztani, és legyen az bármilyen bűzös is, inkább bemagyarázza magának, hogy még mindig jobb, mint ha „azokhoz” tartozna.

2015. febr. 23. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!