Az a 3 millió, aki most is otthon maradt a választásról, ha ennyire ágálnak a Jobbik ellen, miért nem akadályozza meg, hogy 2018-ban választást nyerjenek?
Simán megtehetné, ha elmenne szavazni... Ha nem megy el,, meg vagy azt támogatja, aki jelenleg hatalmon van vagy, akire a legtöbben fognak szavazni.Tehát magára vessen.
Ez az én logikám.
Miért nyafognak ezek az emberek?
"Ez nem indok..már ne haragudj. Más országokkban állampolgári kötelesség a szavazás. ..ha nrm mész pénzbírság. ..Nem véletlenül..."
Más országokban van "Egyik sem" opció a szavazólapon.
Tudod, hogy miért? Nem véletlenül.
Hiába sírtok meg keresitek a kifogásokat nem csak a Jobbikra, Fideszre meg MSZP-re lehetett szavazni.
Ha a 3 millió majom elmegy és a maradék kis pártokra szavaznak akkor a Fidesznek nincs 2/3.
De ugye ehhez ész kell.
Nem is csodálom amúgy, h itt tart ez az ország, félelmetesen hülye, ostoba emberek lakják, akik kajak mindenre lusták, de a nyugati színvonalat azt csipáznák....
És mi lesz azokkal, akik nem szavaznak?
Vona Gábor tanár úr egy hétre beköltözteti őket egy cigány családhoz? Vagy egyéb bünti lesz, mint az oviban?
Én nem szavazok, és nem ágálok. Azt csinálnak a politikusok és a rajongói, amit akarnak. Engem nem érdekel. Pont ezt fejezem ki a nem szavazásommal.
A kérdés szerintem ferdít.
"Bár az ilyen alacsony IQ-jú embereknek meg is lesz tiltva 56%-os. Vége lesz a liberális és a mindent mindenkinek megengedünk hozzáállásnak..."
Azoknak is ki lesz csavarva kezük-lábuk, akik minden retkes mondatuk végére 3 pontot tesznek?
Vagy ők megmaradnak, mert árja-turulszittyák és nekik ez jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!