Hát ismerve hazai "felújítási" időket, meg azt hányszor kell nekifutni mire sikerül ... ?
A kérdés nem annyira hülyeség, a Délit többször be akarták már zárni. Ha most huzamosabb ideig zárva lesz és kiderül így is mehetnek a dolgok, lehet valaki megint előássa a tervet.
2015-02-03 21:02
Nem adtam okot vagy indokot a trágár személyeskedésre!
Nem adtam okot vagy indokot a személyeskedő trágárságra!
A további három válasz bizonyítja, hogy nagyon is indokolt a kérdésem. Évek óta egy "Nem zörög a haraszt ..." téma van a levegőben.
A többieknek köszönöm az értelmes választ!
Ki fog nyitni természetesen, csak az a kérdés, hogy mikor.
Sok terv született már azzal kapcsolatban, hogy végleg be kellene zárni, de a mostani bezárás bizonyította, hogy szükség van rá, mert Kelenföld vasútállomás nem bírja el azt a forgalmat.
Nem tudom.
Két lehetőség van: egyik, hogy ez egy főpróba, hogy mi lenne, ha a Délit bezárnák, a másik meg hogy tényleg felújítják.
Szerintem akárhogy is van, előbb a kelenföldit kellet volna egy kicsit felturbózni, hogy képes legyen ekkora forgalmat ellátni. Több jegyautomata, jegypénztár pl.
Ez később sem ártott volna meg, ha mégis megnyitják Délit.
Amennyiben a délit megszüntetik, remélhetőleg felszínen, vagy alagútban meghosszabítják a 2-es metró vonalát Kelenföldi Pu-ig, és ott lenne a végállomása, ott ismét találkozna a 4-es metróval.
Ebben az esetben szerintem kevésbé lenne kényelmetlen a helyzet azoknak, akik megszokták a Délit, bár tény, hogy nem üldögélhetnek a végállomáson, és hogy a Kelenföldin már kevesebb ülőhely lenne, de magán a vonaton nem növekedne az utasmennyiség.
Ebben az esetben egy elég értékes terület szabadulna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!