Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kinyit/hat/ valaha újra a...

Kinyit/hat/ valaha újra a Déli Pályaudvar?

Figyelt kérdés

2015. febr. 3. 20:58
 1/9 Komplikato ***** válasza:
100%

Hát ismerve hazai "felújítási" időket, meg azt hányszor kell nekifutni mire sikerül ... ?

A kérdés nem annyira hülyeség, a Délit többször be akarták már zárni. Ha most huzamosabb ideig zárva lesz és kiderül így is mehetnek a dolgok, lehet valaki megint előássa a tervet.

2015. febr. 3. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ma azt olvastam, hogy felmerült megint a teljes bezárás ötlete. Mondjuk nem hinném, hogy meglépnék...
2015. febr. 3. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pár órája olvastam, hogy bár ezredszer is felmerült a teljes bezárás, a MÁV nem tervez ilyet tenni.
2015. febr. 3. 22:23
 4/9 A kérdező kommentje:

2015-02-03 21:02

Nem adtam okot vagy indokot a trágár személyeskedésre!

Nem adtam okot vagy indokot a személyeskedő trágárságra!

A további három válasz bizonyítja, hogy nagyon is indokolt a kérdésem. Évek óta egy "Nem zörög a haraszt ..." téma van a levegőben.

A többieknek köszönöm az értelmes választ!

2015. febr. 4. 00:50
 5/9 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Én amennyire követtem az eseményeket úgy tudom, hogy egyelőre még abban sem sikerült megegyezni a MÁV-nak és az önkormányzatnak, hogy kinek kellene bármit is tennie.
2015. febr. 4. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Fel kéne újítani, de többit is.
2015. febr. 5. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Ki fog nyitni természetesen, csak az a kérdés, hogy mikor.

Sok terv született már azzal kapcsolatban, hogy végleg be kellene zárni, de a mostani bezárás bizonyította, hogy szükség van rá, mert Kelenföld vasútállomás nem bírja el azt a forgalmat.

2015. febr. 6. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Remélem nem mert így nem kell átmennem oda a keletiből.:)
2015. febr. 6. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

Két lehetőség van: egyik, hogy ez egy főpróba, hogy mi lenne, ha a Délit bezárnák, a másik meg hogy tényleg felújítják.

Szerintem akárhogy is van, előbb a kelenföldit kellet volna egy kicsit felturbózni, hogy képes legyen ekkora forgalmat ellátni. Több jegyautomata, jegypénztár pl.

Ez később sem ártott volna meg, ha mégis megnyitják Délit.

Amennyiben a délit megszüntetik, remélhetőleg felszínen, vagy alagútban meghosszabítják a 2-es metró vonalát Kelenföldi Pu-ig, és ott lenne a végállomása, ott ismét találkozna a 4-es metróval.

Ebben az esetben szerintem kevésbé lenne kényelmetlen a helyzet azoknak, akik megszokták a Délit, bár tény, hogy nem üldögélhetnek a végállomáson, és hogy a Kelenföldin már kevesebb ülőhely lenne, de magán a vonaton nem növekedne az utasmennyiség.

Ebben az esetben egy elég értékes terület szabadulna fel.

2015. febr. 7. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!