Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Közel 20 éve már minden...

Közel 20 éve már minden vasárnap reggel fideszes agymosás van és hét közben ismétlik is. Kik és miért hagyták ezt, vagy fel sem tűnt ez még illetékeséknél? Ennyire balfácán ellenzékkel nem csoda ha itt tartunk.

Figyelt kérdés

2015. jan. 12. 11:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Nyugodjál meg és szépen mond el, hogy mi izgatott fel ennyire?
2015. jan. 12. 12:25
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Ha már 20 éve ezt hallgatod, igazán megszokhattad volna :) Tudod már, amit a mostani huszasok csak most kezdenek megtapasztalni, hogy a politikusok mindig a hülyeségeiket tolják, amióta világ a világ.

Nevess rajta egy jót, és kapcsolj át máshova.

2015. jan. 12. 12:28
 3/11 A kérdező kommentje:
A vasárnapi fideszhiradó már tényleg csak hab ezen a szartortán, mert a lakájmédia is azzá lett az utóbbi években és most megyünk még lejjebb is... de sztem akkor kezdődött már el ez a nemzetrontás amiből ez a maffia diktatúra kialakulhatott. most már csak fájdalmas operációval távolítható el ez a rákos burjánzás.
2015. jan. 12. 12:52
 4/11 anonim válasza:

Drága barátom, az ellenzék annyira szétesett, és gyengültek, hogy a halál sem képes leváltani Orbánt és bagázsát.

Nincs egy ütőképes ellenzék és olyan programjuk, mellyel valami szinten rendbe lehetne tenni az ország helyzetét.

Míg a FIDESZ lesz hatalmon, naponta fogod hallani az agymosó dumát.

2015. jan. 12. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Én úgy tudom a fidiék előtt balliberátor agymosás volt.

Emlékszel a pártkeltére pl.? :)

2015. jan. 12. 17:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Szegénykém! Ugye nagyon hiányzik,hogy nincs aki énekelje az internacionálét.
2015. jan. 12. 19:18
 7/11 A kérdező kommentje:
kedves agymosottak, Magyarország jobban teljesít? ezt a reklámdumát beszopjátok? saját szemeteknek se hisztek szemetek? már ötmillióan élnek a minimál szint alatt miközben a maffiabanda dőzsöl és elfelejt pár milliárdot beírni a bevallásába, kastélyokat vásárolgatnak a lopott adóinkból! ez teszik nektek vak zombik?
2015. jan. 13. 09:35
 8/11 sni ***** válasza:

Kezdtem azt hinni, hogy a kedvenc műsorom, a Vidám Vasárnap- ról van szó, de megnyugodtam, hogy nem. Bár a Szomszédok című sorozat gyanús nekem...

Lehet, hogy azért nem tűnt fel, mert vasárnap is dolgozok, nincs időm marhaságokat nézni, nemhogy az ismétlést. A szabadidőmet értelmesebben is el tudom tölteni, mint a varázsdobozt nézegetni.

2015. jan. 14. 06:28
 9/11 anonim ***** válasza:
A maszopós agymosás jobb volt????????
2015. jan. 14. 07:51
 10/11 A kérdező kommentje:
semmilyen agymosásnak nem vagyok híve, csak a szabad sajtó normális működését szeretném, amiért még 48-ban kezdtek küzdeni a márciusi ifjak... eddig sajna nem sikerült, sőt ennyire mocsok hazug seggnyalás még rákosi idejében sem volt a lakájmédia
2015. jan. 22. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!