Közel 20 éve már minden vasárnap reggel fideszes agymosás van és hét közben ismétlik is. Kik és miért hagyták ezt, vagy fel sem tűnt ez még illetékeséknél? Ennyire balfácán ellenzékkel nem csoda ha itt tartunk.
Ha már 20 éve ezt hallgatod, igazán megszokhattad volna :) Tudod már, amit a mostani huszasok csak most kezdenek megtapasztalni, hogy a politikusok mindig a hülyeségeiket tolják, amióta világ a világ.
Nevess rajta egy jót, és kapcsolj át máshova.
Drága barátom, az ellenzék annyira szétesett, és gyengültek, hogy a halál sem képes leváltani Orbánt és bagázsát.
Nincs egy ütőképes ellenzék és olyan programjuk, mellyel valami szinten rendbe lehetne tenni az ország helyzetét.
Míg a FIDESZ lesz hatalmon, naponta fogod hallani az agymosó dumát.
Én úgy tudom a fidiék előtt balliberátor agymosás volt.
Emlékszel a pártkeltére pl.? :)
Kezdtem azt hinni, hogy a kedvenc műsorom, a Vidám Vasárnap- ról van szó, de megnyugodtam, hogy nem. Bár a Szomszédok című sorozat gyanús nekem...
Lehet, hogy azért nem tűnt fel, mert vasárnap is dolgozok, nincs időm marhaságokat nézni, nemhogy az ismétlést. A szabadidőmet értelmesebben is el tudom tölteni, mint a varázsdobozt nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!