Ha a fidesz nyer, akkor az összes állami cég/vállalat élén lecserélik a vezetőket?
Te most arra vársz, hogy jósoljunk neked? Honnan kellene ezt nekünk tudni?
Ha azt nézzük, hogy sok korrupciós botrány van jelenleg is, akkor igen, valószínű, hogy lesznek vezetőcserék bizonyos állami hivatalokban... Ugyanis a börtönből senki nem vezethet egy hivatalt...
Én a magam részéről úgy gondolom, hogy sajnos jelenleg sem a szakértelem alapján ülnek egyesek abban a pozíciban, ahol ülnek. És hogy a következők jobban vagy rosszabbul végzik-e majd a dolgukat? Én remélem, hogy jobban. Az utóbbi 8 évből mindenki leszűrhette a maga konzekvenciáját, a Fidesz is. Az ő szavazóik jelentős része használja a fejét, és gondolkodik. Az emberek pedig ma már érzékenyen reagálnak arra, ha valaki hülyének akarja nézni őket.
Ma az állami vállalatok nagy részének élén már jelenleg is FIDESZ-es vezető ül.
Nálunk legalábbis igen. Hát őt talán nem váltják le. De még erre se vennék mérget.
A kormányváltás mindig költségekkel jár. Csak nem fogja az új főosztályvezető vagy igazgató ugyanazon az asztalon döngetni a titkárnőjét mint a régi ?
A kormányközeli cégek első megrendelése mindig a szükséges cserék végrehajtása ( autó, bútor, számítógép ) A régit úgyis el akarja vinni a régi főnök jó áron. Miért is ne kapja meg, lehet hogy 4 év múlva fordul a kocka. A politikában nincsenek halálos ellenségek. Mindenki tudja a játékszabályokat ezért feleslegesen nem szerez ellenségeket.
"engem csak a "változás" költségkihatása aggaszt, mert ugye ebben a nehéz gazdasági helyzetben......"
Nyugi, "rosszabbul élünk, amióta nem Viktor a miniszterelnök", "romba dőlt az ország", de koronaúsztatásra és csakazértis dafke népszavazásokra mindig lesz pénz. Az urizálást mindig ki tudják gazdálkodni errefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!