Pénzt? Ezekre? Te teljesen hülye vagy? Az én pénzemet? MERT AZ AZ ENYÉM!!!!!!!!!!!
2015. jan. 1. 22:26
12/14 Poniczky válasza:
Mert"demokrata"(nem nejlonfasiszta) és "keresztény" partnere van. Áldás és békesség az üres stadionjaikra!
2015. jan. 2. 10:47
13/14 anonim válasza:
Mint annyi mindent, a gyermekéhezést is politikai célokra használják fel. Ha jól tudom, folyamatosan átszervezik a gyermekek közétkeztetését. Az iskolákban nagyon sok rászoruló gyermek kap naponta 3x étkezést - jelenleg 40 % körül -, a jövőben az iskolai szünetek idejére is kiterjesztik. Pedagógusként tudom, milyen kevesen fizetnek térítést, pláne teljes összeget. Szabó Tímea a jogos kritika mellett, miért nem kezdeményezte, hogy a képviselők hozzanak létre egy alapítványt a tiszteletdíjukból, amelyek kamatait erre a célra fordítják. És mondjuk ők jártak volna elől jó példával...
2015. jan. 4. 20:14
14/14 anonim válasza:
Mert melyik konyhás néni menne be december 24-én főzni a (lássuk be, a hátrányos helyzetű családokban sokszor hanyagolják el a nevelést, mert sokszor azt az időt is pénzkeresésre kell fordítaniuk) az ebadta kölyöknek?
Sokan kapnak száraz tésztát, lisztet,vagy mikrózható pzzát stb... amiből főzhetnek. Én 10 évesen már főztem, nem ügy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.