Létezi ma Mo-on olyan képviselő, akinek nincs semmije?
Tegnap hallottam a híradóban, hogy a leadott vagyonnyilatkozata alapján LZ-nek (ha jól emlékszem a nevére)nincs semmije, sem lakása, sem autója, sem betétje, sem fizetése, csupán 155e ft tartozás.
Hihetetlen! Ha ennyire nem komoly ez a nyilatkozat, akkor mit várhat az ember egyes politikusoktól? Természetesen kivételekek azok, akik MINDENT bevallanak.
A tarkón lövés túl durva. Mint az iskolában, írja le 1 milliószor a képviselő azt, hogy "Ígérem nem hazudok többet". A feliratokat egy kőbányában vésse a sziklába.
Éjszakánként egy barakkban pihenhet.
Hát ezt én is láttam és azt hittem felgyújtom a házat, kocsija egyiknek sincs, 100 milliókat keresnek, de 60 milliós tartozásuk van és persze egy vacak kis lyukban laknak..uggyanmáááá.....
=/ =/ nyaljanak sót mindannyian =/ =/
Valamiért nekem sem hihető, hogy Demszky 26 éves autóval jár, másnak Trabantja van, illetve egyeseknek csak adóssága, és slussz.
Szomorú, hogy ennyire hülyének néznek minket... A vagyon nyilván a feleség, szülők, testvér, satöbbi nevén van.
a Jóisten
Szarik bele mert megteheti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!