Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Létezi ma Mo-on olyan képvisel...

Létezi ma Mo-on olyan képviselő, akinek nincs semmije?

Figyelt kérdés

Tegnap hallottam a híradóban, hogy a leadott vagyonnyilatkozata alapján LZ-nek (ha jól emlékszem a nevére)nincs semmije, sem lakása, sem autója, sem betétje, sem fizetése, csupán 155e ft tartozás.

Hihetetlen! Ha ennyire nem komoly ez a nyilatkozat, akkor mit várhat az ember egyes politikusoktól? Természetesen kivételekek azok, akik MINDENT bevallanak.

2010. febr. 3. 19:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha neki nincs is akkor az asszony nevén van minden.
2010. febr. 3. 19:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gerince nincs az említett politikusnak kedves kérdező.
2010. febr. 3. 19:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a képviselők viccet csinálnak a vagyonnyilatkozatból is. Szokás szerint hülyének nézik az embereket.
2010. febr. 3. 19:51
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
amejiküké valótlan azt tarkón lőni nyílvánosan , nem mernének ekkorákat hazudni.
2010. febr. 3. 19:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A tarkón lövés túl durva. Mint az iskolában, írja le 1 milliószor a képviselő azt, hogy "Ígérem nem hazudok többet". A feliratokat egy kőbányában vésse a sziklába.

Éjszakánként egy barakkban pihenhet.

2010. febr. 3. 20:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szokás szerint megint tuloknak nézik a népet.
2010. febr. 3. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt én is láttam és azt hittem felgyújtom a házat, kocsija egyiknek sincs, 100 milliókat keresnek, de 60 milliós tartozásuk van és persze egy vacak kis lyukban laknak..uggyanmáááá.....

=/ =/ nyaljanak sót mindannyian =/ =/

2010. febr. 3. 21:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért nekem sem hihető, hogy Demszky 26 éves autóval jár, másnak Trabantja van, illetve egyeseknek csak adóssága, és slussz.

Szomorú, hogy ennyire hülyének néznek minket... A vagyon nyilván a feleség, szülők, testvér, satöbbi nevén van.

2010. febr. 3. 21:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy igaz világban kiderülne hogy tényleg nem az övé hanem a népé a vagyonuk 99%-a, de remélem megfizet a jó isten ezekért a pofátlan hazugságokért!!!
2010. febr. 3. 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:

a Jóisten

Szarik bele mert megteheti

2010. febr. 4. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!