Szavaznál az általam kitalált Magyar Függetlenség Pártjára?
-Kilépés a NATO-ból, az EU-ból és az ENSZ-ből
-Sorkatonaság
-Militarista kultúra állami propagálása, indulók írása, amik dallama a kommunista mozgalmi dalokéra hasonlít, de hazafias, magyar szövegűek. Ezeket már óvodában is fogják énekeltetni pl.
Dallam:
https://www.youtube.com/watch?v=VfuFPh9LFwc
Szöveg:
"A magyar honvéd bátor, erős,
A katona sosem fél!
Gyerünk pajtás, fel a dicső harcra,
Sorstársaim vár az út! Az út! Az út!
Drágám levelet írok,
És közben sosem sírok,
Szól a géppuska!
Katonák, harcra!"
-Minden olyan termőföld, üzem és szolgáltatás, ami az alapvető életkörülmények fenntartásához szükséges, államosítva lesz
-Külföldi vállalatok nem végezhetnek gyártást, termelést közvetlenül az országban. Úgy lehetne csak nálunk pl. BMW-t gyártani, hogy a magyar állam megveszi a BMW egy bizonyos modellre a licenszet, itthon felépíti a háttérüzemet és magyar tulajdonossal üzemel.
-Nem lenne lehetőség arra, hogy egy magyar felmenők nélküli idegen magyar állampolgárságot szerezzen
-Halálbüntetés
-Olcsó benzinárak (adóterhek csökkentésével mielőtt megszólal egy piaczseni)
-Szigorú határellenőrzés, idegeneknek vízum kell Magyarországra, magyaroknak kilépési vízum az ország elhagyására
Ööööö hát lássuk csak... nem.
Szerintem elég lesz mára a forralt borból, menj aludni.
Jól írja az első, ez Észak-Korea "light" lenne.
Természetesen épeszű ember nem szavazna rá.
De tudod mit, írd be a programba, hogy aki nem szavaz A PÁRT-ra, annak megölöd a családját, akkor hidd el sok szavazód lenne.
Szerintem viccnek lett szánva.
Túl röhejes ahhoz, hogy komoly legyen.
Szomorú, hogy oda jutottunk, hogy nem ismerik fel az emberek az igazi hazafiságot.
Ez az igazi hazafiság, nem azt, hogy kokárdával a mellünkön üvöltjük a Himnuszt, majd másnap eladjuk az országot a dekadens, világcsendőr USÁ-nak, vagy éppen a megalomán Oroszországnak.
Te nacionalistának nevezel egy olyan országot, ahol lassan Nemzeti Barkácsbolt is lesz, de ABC-ben a 90-es években még Magyarországon gyártott termékek papírját olvasgatva már látod, hogy régen Nyugaton gyártják őket? Mert én nem!
Fideszes vagyok, mert nincs jobb alternatíva, de ez az idegenszívű országkiárusítás akár a Nyugatnak, akár Putyinnak nem folytatódhat tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!