Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Román kommunizmusról kell...

Román kommunizmusról kell dolgozatot írjak, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Az egészet úgy képzeltem el, hogy bevezetésnek leírom, hogy mi is az a kommunizmus, az elterjedését, aztán történeteket illesztek be, a kommunizmusban élt emberek történeteiből. Ha tudtok, ilyet akkor nagyon szépen kérlek segítsetek, nem muszáj csak a romániai kommunizmus időszakról írjatok, lehet az magyar, vagy külföldi is. Előre is nagyon szépen köszönöm!

2014. dec. 13. 10:21
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. dec. 22. 14:06
 22/23 anonim ***** válasza:
Romániában csak szocializmus volt, nem kommunizmus! Nem ugyanaz a kettő
2014. dec. 22. 15:48
 23/23 anonim válasza:
100%
Míg végig olvastam ezeket a kommenteket szétröhögtem magam ! :)) Romániában volt kommunizmus ! nem is akár milyen . Ezt úgy mondom hogy román vagyok szóval nekem elhihetitek , és aki ilyeneket akar állitani mint az utolsó , tök magabiztosan az előbb olvasson utánna a dolgoknak :)
2016. jan. 28. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!