Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mikor volt az a nagyon nagy...

Mikor volt az a nagyon nagy hó, valamikor l984 és l988 között, amikor még iskolaszünet is volt kényszerben?

Figyelt kérdés
valamikor januárban lehetett
2010. jan. 31. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:

1986. január 12. ha jól emlékszem :)

Elsős kisiskolás voltam, egy kis faluban, és én voltam az egyetlen aki aznap ment suliba. A kb 10km-re lévő városba a busz nem tudott eljutni, így dolgozni sem mentek az emberek. Olyan jó méteres hó lehetett. A mostani még sehol sincs ahhoz képest, úgyhogy hajrá :D

2010. jan. 31. 10:00
 2/5 anonim ***** válasza:
1987 január közepére emlékszem,akkor voltam harmadikos szakközépben és mivel vonattal jártam reggelente emlékszem hogy nem volt vonat sokáig és hatalmas hó volt és rendkívüli hideg,de az is lehet hogy egy évvel előtte volt.Sajna ennyi év után kihagy az emlékezet.
2010. jan. 31. 10:08
 3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy 1986-ban volt, amikor a honvédséget is bevetették, először kiküldték a Kraz-okat, de mivel azok is elakadtak utána jöttek a lánctalpas járművek. Az egyik lánctalpassal lendületből nekimentek egy hóbuckának, csak volt alatta egy Lada...
2010. febr. 1. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
86 január, anyumék mondták, hogy miután megszülettem az első télen nagyon nagy hó volt. Le is vagyok fényképezve a babakocsival a hatalmas hóban :)
2010. febr. 10. 16:41
 5/5 anonim válasza:
'86-ban volt. Apukám akkor volt katona. Azóta is emlegeti :)
2010. ápr. 18. 16:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!