Ha új kormány lesz, az mer, vagy tud valamit tenni a bankok embertelen gusztustalan viselkedése ellen?
Az, hogy ma Mo-on 700 000 devizahiteles ember van. Aki a törlesztést 90e ft-al kezdte, az ma 200e ft-ot fizet havonta. Az állam segített nem tudom mekkora összeggel a bankokon, hogy ne menjenek csődbe (!!!). És igen amit a kérdező is írt.. az állandó kilakoltatások.
Ajánlom ezt a cikket..
"Hát, ha az neked üres frázis, hogy a barátomékat két gyerekkel kilakoltatják és a házukat árverezik"
- Nem, ez nem üres frázis. Belehaltál volna, ah ezt első kérdésemre leírod? És még Te pattogsz..
Utolsó!
Ha ennyire sötét vagy olvass utána. Rajtad kívül szerintem mindenki tudta, hogy miről van szó. Ha alapból nem jössz rá, akkor valószínűleg válaszolni sem tudsz..
Arra kíváncsi lennék, hogy milyen a magyar lakosság hitelállományának összetétele.
Nekem nincs plazmatévém, új autóm, 20 milliós házam.
Ja hitelem sincs.
Úgy gondolom, hogy ha nincs pénzem akkor nézem a képcsöves tv-t járok a 10 éves autóval. Ha meg kockáztatok egy bankhitellel és bedől az cumi.
A lakáshiteleseket is két csoportba sorolnám. Az egyik oldalon vannak azok, akik az emberi lakásfeltételek megvalósításához vettek fel hitelt, de még azt sem tudják fizetni. pl. egy kétszobás tömblakásra. Őket sajnálom és segíteni kellene rajtuk.
Az egyik műsorban panaszkodott egy adós. 30 milliós házra vett fel egy csomó hitelt és most egekbe szökött a törlesztőrészlete. Túlvállalta magát. A jakuzzin túl is van élet. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!