Zsidó-Magyar kettős állampolgárságú képviselők a magyar Parlamentben?
Igaz ez a szóbeszéd? Próbáltam rákeresni, de nem sikerült.
Ki a zsidó-magyar kettős állampolgárságú a Parlamentben?
Utolsó 2: szerintetek jogos volt, hogy a zsidók elveszik a palesztinoktól a földjüket? Csak mert holokausztban egy csomó zsidó odaveszett ők saját államot kapnak? Más népek miért nem kapnak saját államot?
A többi dologhoz nemtudok mit hozzáfűzni, nemtudom igazak-e, de egyáltalán nem jogos a háború.
16:40
Azért mondom, hogy tudd a zsidók egyáltalán nem ártatlanok és hogy egyáltalán nem elképzelhetetlen hogy MAgyaország felé akarnak terjeszkedni. Szerinted miért tanítanak Izraelben magyar nyelvet a gyerekeknek? Miért létezik olyan a parlamentben(szerencsére nem sokáig), hogy zsidó párt(szdsz).
Úgylátszik te is csak a magadét tudod fújni. Nem értem ebben mi volt a paranoia, tényeket írtam le de te úgy látszik akkor is védenéd a zsidókat, ha romokban állna az ország. Mit gondolsz miért tanítanak magyarul izraeli gyerekeket? Hol kell a magyar nyelv a világon? Elmondom: nem sok helyen.
Ha nem tudnád alacsony a népesség Magyarországon, van hely nekik bőven, itt van az egyik legjobb ivóvíz Európában + van egy szép Alföldünk, ahol a mezőgazdaság sem elhanyagolható. Továbbá védve vagyunk a természeti katasztrófák ellen, és egyáltalán nem szélsőséges az éghajlatunk. A katonaságunk egy nagy 0, esélyünk sincs hogy megvédjük magunkat.
Tények? Miféle "tények"? Forrást akarok látni! Hiteles forrást! Nem Kurucot, hitelest! Addig számomra ez megint csak egy antiszemita kitaláció.
Ja és nem vagyok "zsidóvédő", én sem helyeslem az izraeliek keményvonalas fellépését a palesztin szeparatisták ellen, és ha idejönne az IDF, természetesen önként bevonulnék ellenük. De belőled ahogy elnézem süt a paranoid antiszemitizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!