Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Zsidó-Magyar kettős állampolgá...

Zsidó-Magyar kettős állampolgárságú képviselők a magyar Parlamentben?

Figyelt kérdés

Igaz ez a szóbeszéd? Próbáltam rákeresni, de nem sikerült.

Ki a zsidó-magyar kettős állampolgárságú a Parlamentben?

2010. jan. 27. 09:46
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, nem tudom mit szívsz, de ami ennyire tudatmódosító, azt tuti illegális.
2010. jan. 27. 16:04
 32/46 anonim ***** válasza:
30%
Az ilyen, mint 15:19 arra se méltó, hogy végigolvasd.
2010. jan. 27. 16:07
 33/46 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó 2: szerintetek jogos volt, hogy a zsidók elveszik a palesztinoktól a földjüket? Csak mert holokausztban egy csomó zsidó odaveszett ők saját államot kapnak? Más népek miért nem kapnak saját államot?

A többi dologhoz nemtudok mit hozzáfűzni, nemtudom igazak-e, de egyáltalán nem jogos a háború.

2010. jan. 27. 16:34
 34/46 anonim ***** válasza:
Utolsó: Mi a búbánatos lóf* közünk van egy a Földközi Tenger túloldalán folyó konfliktushoz? Hogy jön egyáltalán a kérdéshez? Nekem is sok etnikai konfliktus után fáj a szívem, mégsem nethuszárkodom vérben forgó szemekkel, hogy micsodaigazságtalanságírtsukkimind!
2010. jan. 27. 16:40
 35/46 anonim ***** válasza:
31%
Teljesen mindegy mit mond az IZSDB. Ha szerintem Göring zsidó, majd létrehozok erről egy anonim internetes adatbázist, akkor Göring zsidó lesz?
2010. jan. 27. 16:43
 36/46 anonim ***** válasza:
az IZSDB mégis miylen adatbázis? istenem egyesek miylen sötétek. tökmindegy mit írsz be, ez csak egy játék!!! jézusmária.. egyébként tele van zsidóval a parlament sajnos
2010. jan. 27. 16:47
 37/46 anonim ***** válasza:

16:40

Azért mondom, hogy tudd a zsidók egyáltalán nem ártatlanok és hogy egyáltalán nem elképzelhetetlen hogy MAgyaország felé akarnak terjeszkedni. Szerinted miért tanítanak Izraelben magyar nyelvet a gyerekeknek? Miért létezik olyan a parlamentben(szerencsére nem sokáig), hogy zsidó párt(szdsz).

2010. jan. 27. 16:54
 38/46 anonim ***** válasza:
33%
16:54 Ez már nevetséges paranoia! Szerinted valószínű, hogy pont ezt az országot akarják megszállni a sok közül? Nem félsz minden este amikor lefekszel, hogy majd egy kampós orrú zsidó katona ébreszt, hogy mehetsz a munkatáborba?
2010. jan. 27. 17:15
 39/46 anonim ***** válasza:

Úgylátszik te is csak a magadét tudod fújni. Nem értem ebben mi volt a paranoia, tényeket írtam le de te úgy látszik akkor is védenéd a zsidókat, ha romokban állna az ország. Mit gondolsz miért tanítanak magyarul izraeli gyerekeket? Hol kell a magyar nyelv a világon? Elmondom: nem sok helyen.

Ha nem tudnád alacsony a népesség Magyarországon, van hely nekik bőven, itt van az egyik legjobb ivóvíz Európában + van egy szép Alföldünk, ahol a mezőgazdaság sem elhanyagolható. Továbbá védve vagyunk a természeti katasztrófák ellen, és egyáltalán nem szélsőséges az éghajlatunk. A katonaságunk egy nagy 0, esélyünk sincs hogy megvédjük magunkat.

2010. jan. 27. 17:21
 40/46 anonim ***** válasza:
33%

Tények? Miféle "tények"? Forrást akarok látni! Hiteles forrást! Nem Kurucot, hitelest! Addig számomra ez megint csak egy antiszemita kitaláció.

Ja és nem vagyok "zsidóvédő", én sem helyeslem az izraeliek keményvonalas fellépését a palesztin szeparatisták ellen, és ha idejönne az IDF, természetesen önként bevonulnék ellenük. De belőled ahogy elnézem süt a paranoid antiszemitizmus.

2010. jan. 27. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!