Jobbik nem esélyes 2018-ban még mindig ugye?
Szamolgattam:
93 man szerezheto listan...felet megszerzi...akkor kb 46 mandatum...legalabb 100 mand kell az 51 %-hoz.54 kellene egyeniben, ami ugye most sem sikerult...szerintetek ? Sztm ez lehetetlen
Tünetpárt. Annak a tünete, hogy a többi idióta párt nem képes normális közbiztonságot megcsinálni.
A jobbik ezen kívül meg csak gyűlölködik. Nem véletlen nem tudja átlépni még ilyen kemény válságban sem a 20%ot.
A Jobbik nem fog kormányozni sosem. Egy ilyen párt Európa szívében nem lépi át a 22-23 %-os küszöböt.
És igen,tünetpárt,és ugyanolyan mint a fidesz. Ígérnek fűt fát, beszélnek a problémákról,de az egyik legjobban támogatott képviselő pont jobbikos ( lakhatás támogatás,utazái hozzájárulás stb) mindent felvesz amit csak tud. Mi lesz majd ha kormányra kerülnek neadjisten? akkor meg a fél parlamentet a nevére iratja..
azt nem tudom, ha valakinek más a véleménye, miért kell a jobbikosoknak lepontozni őket?! ez olyan gyerekes... bár igaz, hogy tényleg, sok jobbikos nehezen viseli el a realitást, igazságot....bár álomvilágban élni lehet,,,de én inkább nem ringatom magam illúziókban.
nagyon úgy fest ugyanis, hogy a jobbik 2018-ban szinte biztosan nem fog kormányozni, legalábbis egymaga.
De lehet esélyes.
Bár nem hiszem, és nem is valószínű, hogy nyernek. Attól függ mik történnek még addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!