Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbik nem esélyes 2018-ban...

Jobbik nem esélyes 2018-ban még mindig ugye?

Figyelt kérdés

Szamolgattam:

93 man szerezheto listan...felet megszerzi...akkor kb 46 mandatum...legalabb 100 mand kell az 51 %-hoz.54 kellene egyeniben, ami ugye most sem sikerult...szerintetek ? Sztm ez lehetetlen

2014. nov. 3. 14:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha valaki meg tudja biztosra mondani, az a lottó nyerőszámait is igazán elárulhatná...
2014. nov. 3. 14:14
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem biztosra kerdeztem nyilvan, de realisan nezve nincs esely sztm
2014. nov. 3. 14:17
 3/16 anonim ***** válasza:
7%
Rétegpárt, önállóan kormányzásra szerintem nem lesz esélye soha.
2014. nov. 3. 14:44
 4/16 anonim ***** válasza:
7%

Tünetpárt. Annak a tünete, hogy a többi idióta párt nem képes normális közbiztonságot megcsinálni.

A jobbik ezen kívül meg csak gyűlölködik. Nem véletlen nem tudja átlépni még ilyen kemény válságban sem a 20%ot.

2014. nov. 3. 15:07
 5/16 anonim ***** válasza:
6%

A Jobbik nem fog kormányozni sosem. Egy ilyen párt Európa szívében nem lépi át a 22-23 %-os küszöböt.

És igen,tünetpárt,és ugyanolyan mint a fidesz. Ígérnek fűt fát, beszélnek a problémákról,de az egyik legjobban támogatott képviselő pont jobbikos ( lakhatás támogatás,utazái hozzájárulás stb) mindent felvesz amit csak tud. Mi lesz majd ha kormányra kerülnek neadjisten? akkor meg a fél parlamentet a nevére iratja..

2014. nov. 3. 16:01
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Tudod mennyi minden fog még történni 2018-ig?
2014. nov. 3. 16:55
 7/16 anonim ***** válasza:
15%
Nem, még mindig nem. És nem is fog az egyik hétről a másikra megváltozni, úgyhogy inkább ne tedd fel most egy ideig.
2014. nov. 3. 17:22
 8/16 A kérdező kommentje:

azt nem tudom, ha valakinek más a véleménye, miért kell a jobbikosoknak lepontozni őket?! ez olyan gyerekes... bár igaz, hogy tényleg, sok jobbikos nehezen viseli el a realitást, igazságot....bár álomvilágban élni lehet,,,de én inkább nem ringatom magam illúziókban.

nagyon úgy fest ugyanis, hogy a jobbik 2018-ban szinte biztosan nem fog kormányozni, legalábbis egymaga.

2014. nov. 3. 19:04
 9/16 anonim ***** válasza:

De lehet esélyes.

Bár nem hiszem, és nem is valószínű, hogy nyernek. Attól függ mik történnek még addig.

2014. nov. 3. 19:44
 10/16 anonim ***** válasza:
46%
Mindig mindenki csak kritizálni tudja pedig még kormányon sem volt egyszer sem. Miben jobb a fidesz és az mszp politikája? Abban hogy az országot kifosztják? Észre kellene venni hogy nem lehet mindent egy legyintésre megoldani nekik is erősödniük kell még elég sokat és ha nem is 2018-ban de 2022-ben lehetőséget kell adni nekik a kormányzásra, mert ha a fidesz marad hatalmon akkor itt jobb semmi sem lesz csak rosszabb, és ahhoz hogy a jobbik ne kerüljön hatalomra képes akár az mszpvel is összefogni.
2014. nov. 4. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!