Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy értékeled az ingatlanadó...

Hogy értékeled az ingatlanadó megsemmisítését?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
ott az ingatlankalkulátor meg lehet nézni.
2010. jan. 26. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

"Azért az elég problémás, hogy én magamnak mondjam meg, mennyit ért a házam január elsején (nem tudom, miért és honnan kéne nekem ezt nekem tudni), és ha tévedek, fizessek súlyos kamatokkal terhelt bírságot."

Pontosan ez az AB indoka. Persze ennek megértése három perc gondolkodást igényelne, ami jóval meghaladja a zsigerből válaszoló szoci zombik ("pfhöj, megint a gazdagoknak kedveznek!!!") képességeit.

2010. jan. 26. 20:20
 13/14 anonim válasza:

"miért gazdag az aki felvett hitelt? a mi házunk csak azért 32 mft mert nem 10 év feletti , elég érdekes, hogy adózni kéne nekünk is amikor nem vagyunk gazdagok."

A hitel felvétel és a gazdagság nem függ össze. aki a pénzét jobb kamatra forgatni tudja mint a felvett hitele, az hitelt vesz vel. Vagy van a másik akinek MUSZÁLY fölvenni mert nem lenne hol laknia.

U.i: Az én lakásom csak 10 milkó, tehát te gazdag vagy?

2010. júl. 18. 12:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Az egy főre jutó havi jövedelmet is nézni kellett volna a megsemmisítéskor. Hiába él egy család 30+ millió Ft értékű házban, ha nincs elég bevételük egy újabb adót kifizetni. A válság miatt eladhatatlanok az ilyen értékű ingatlanok, nem tudnak sokan kisebbe költözni. Nem olyan nagy luxus egy ekkora értékű ingatlan zöldövezetben, és az sem biztos, hogy vételkor is ennyit ért.
2012. ápr. 18. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!