Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik világrendet választanád...

Melyik világrendet választanád? USA, nyugat-európa, vagy Oroszország, Kína?

Figyelt kérdés
véleményem szerint az usa, mert ahol usa "uralom" alatt élnek, mint tajvan, dél-korea, talán még japán, ott elég technokrata fejlett a társadalom, HA nem korrupt az adott ország kormányzata(nem úgy mint nálunk). Oroszország, Kína technológiailag mindig is fejletlen marad, haderejük is csak mennyiségi fölényben van.

2014. nov. 1. 13:12
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
1930 as években németország felé kezdtünk lassan húzni, tudjuk mi lett a vége, a jobbik meg szerintem tuti nyerni fog, úgy néz ki a forgatókönyv, hiszen mikor magyarország az oroszok felé húzott, akkor mindig egy diktatórikusabb állam volt hatalmon, ehhez pedig kell a jobbiknak az ideólógiája, amit eltud ültetni az emberekben, új szovjetúnió alakul ki.
2014. nov. 2. 11:32
 22/28 anonim ***** válasza:

A kettő között kéne maradni valahol.

Se ne diktatúrát, se ne liberális multikultit ne építsünk.

2014. nov. 3. 02:03
 23/28 anonim ***** válasza:
7 éve élek Oroszországban, azon belül is Moszkvában... részemről sokkal jobbnak érzem az életszínvonalat.
2014. nov. 4. 06:02
 24/28 A kérdező kommentje:
Én amerikában tudnék élni, de oroszország hogy jött össze neked:)?
2014. nov. 4. 13:14
 25/28 anonim ***** válasza:

Oroszországban, főleg Moszkvában, ha diplomás szakember vagy, akkor nem kapsz sokkal kevesebb fizetést, mint Angliában.

De, ha sori munkás, akkor kevesebbet, mint a magyar minimálbér.

Bizony, Oroszország lett a legnagyobb kizsákmányoló.

2014. nov. 4. 13:17
 26/28 anonim ***** válasza:

25: A sori munkásnak egyik országban sincs arany élete. A bérezést mindig az adott ország kiadásaival kell összemérni.

Ettől függetlenül azt mindenki tudja úgy gondolom, hogy Oroszországban Moszkván és már néhány nagyobb városon kívül nagyon szar az élet. De ugyanezt el lehet mondani Magyarországról is. A fővároson és pár nagyobb, gazdaságilag fejlettebb városon kívül az élet itt sem olyan mesés. Kérdezzetek meg egy Borsodban élő akárkit.

2014. nov. 4. 16:24
 27/28 anonim ***** válasza:
13:14, építész vagyok. Erre van kereslet mindenhol a világon, de Oroszország fejlődése is erősen megindult az utóbbi 10 évben és ez érezhető a munka mennyiségén is.
2014. nov. 4. 21:06
 28/28 anonim ***** válasza:

"haderejük is csak mennyiségi fölényben van"

Ezzel vitatkoznék... ráadásul menj ki az USÁ-ba! Én már jártam ott IS. Az emberek rabszolgák, munkaorientált társadalom. Éppen az, ami a kommunizmus. Ha hiszed, ha nem. Még külön szó is van rá "Work Alcoholic". Ez az USA.

Kiszolgáltatott vagy, a szociális védőháló szar, ha elüt egy autó kérik a bankkártyádat... had ne soroljam.

Európa a legjobb hely a világon. Hidd el nekem!

A felsoroltak közül a második talán Kína. Nem a gazdaság, hanem a felfogás. Az hogy nem szúrunk senkit hátba, hogy tisztességes munkával érjük el céljainkat... egyébként úgy félnek a kínai műholdak megsokszorozásától, mint a tűztől. Az USA akar kontrollálni mindent és mindenkit, az USÁ-t meg ugye tudjuk ki irányítja. Pont az az állam, amelyet az USA hozott létre, és mai napig 6 millió dollárral támogat NAPONTA.

2014. nov. 24. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!