Az Orbáni rendszer miért megboríthatatlan?
-magánnyugdíj
-alkotmány
-felsőoktatás
-trafikügy
-földügy
-stadionok
-közgép-simicska
..................
-kitiltási
-netadó
A felső 7 sokkal súlyosabb volt, mint a mostani 2 így ezek alapján nem hiszem, hogy Orbán bukhat...Elmozdíthatatlan, de miért?
Ki jönne helyette?Nincs kire váltani,egy szétesett bohóc ellenzék van az országban.
Az országot valakinek vezetni kell,ma az egyetlen kormányzóképes erő a Fidesz-KDNP.
Ha majd egyszer lesz egy komolyan vehető ellenzék akkor majd le lehet váltani Orbánékat is,de jelenleg nincs alternatívájuk.
"Ki jönne helyette?Nincs kire váltani,egy szétesett bohóc ellenzék van az országban.
Az országot valakinek vezetni kell,ma az egyetlen kormányzóképes erő a Fidesz-KDNP.
Ha majd egyszer lesz egy komolyan vehető ellenzék akkor majd le lehet váltani Orbánékat is,de jelenleg nincs alternatívájuk."
Köszönöm a hozzászólást. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar igazolódik a tézisem.
Kérdező, mint látod, az emberek nem fognak össze. Nincs közös cél, nincs közös álláspont. Szívják a fogukat, hőbörögnek, egy kis önsajnálat, egy kis önámítás, és folyamatosan a kifogások keresése. A magyar kifogásokat keres, nem a megoldást.
honnan tudod? nem feltétlenül kell ismert alternatívát választani. szerinted nincs elég olyan ember ebben az országban, akik ténylegesen megpróbálnának a kisebb problémákra megoldást találni? rengeteg ember van, aki soha nem volt politikus, mégis tudna érdemben hozzátenni a kormányzáshoz. de tényleg sokkal nehezebb átvenni a hatalmat, mivel a nép nem hajlandó összefogni...
mekkora hack lett volna a tavaszi választáson, ha egy olyan idáig ismeretlen párt megjelenik országos szinten, tele tényleg hozzáértő emberekkel, és valamilyen módon eljutott volna a programjuk a lakossághoz...végül feljött volna 2. helyre olyan szintre, hogy ha a fidesz is nyert volna, nem lenne meg a többsége, hiszen akkor valószínűleg a tartózkodóak többsége is elment volna szavazni. de nyilván ez bonyolult, mert 2/3-dal szemben nem fog egy ilyen új, ám ígéretes párt megalakulni sem, a fidesz tesz róla, hogy csírájában elfojtsa...
-magánnyugdíj: akinek sok pénz volt a számláján azok általában felelős emberek és valójában ők tehetnek a kialakult helyzetről, hogy kénytelenek voltak elvenni azt. Akinek kevés volt, azoknak úgyis mindegy, mert a minimális nyugellátást kapják majd ígyis-úgyis.
-alkotmány: ezzel semmi baja nincsen a népeknek
-felsőoktatás: ezzel se, mert a dipiseknek is kell fizetni, ahogy pl. a kamionos jogosítván 1 millióba kerül.
-trafikügy: no ez tényleg gáz,
-földügy: eddig is volt tulajdonosa a földnek, akik helyben döbrögik voltak és nem akartak munkát és pénzt adni a helyieknek, pedig csak a földből lehetett volna ezt megtenni. Ehelyett tömegtermelést folytattak nagyüzemileg, kicsi munkaigénnyel és áfát csaltak.
-stadionok: Elfogadható, hogy azt is építenek, ez simán belefér és nem hóbort és nagyzáskényszer
-közgép-simicska: a közgép kifizeti az alvállkozókat, az előző rendszerben mindenki mindenkitől lopott és csalt
......
-kitiltási: az emberek félnek az usásoktól, hogy megtámadták szegény országukat és pont az ellenkező a hatása, felsorakoznak a védelmében. a mi vezetőnket ne akarja leváltani az Obama. Még az is lehet, hogy megmérgezik az Orbánt, mint a dél-afrikai elnökkel tették, vagy most az északkórjai vezetővel teszik.
-netadó: inkább fizetnek 700-at, mert tudják, hogy kell adózni, bagatell összeg.
!!!!!!!!!úgyse fog senki lázadozni, csak hangosan kiabálni, hogy nem lesz netadó...:!!!!!!!!!!!!!!
Én nem lázadok ellene és nem is kiabálok. ha tudom kifizetem. Biztos vagyok benne, hogy ki fogom tudni fizetni és mások is kifizetik. Ha tudom elcsalom, ha nem alkalmazkodni fogok.
Ez kezd hasonlítani a taxis-blokádra, amikor felemelték a világpiacon az árakat és itthon 6 forintos emelés volt emiatt, és ezek a patkányok nem akartak fizetni és inkább bedöntötték volna az egész országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!