Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Eggyházi vezetőség miért...

Eggyházi vezetőség miért olyan zsarnok?

Figyelt kérdés
kizsigerelik dolgozóikat belerugnak s eltapossák!!!kinek seggit az eggyház?
2010. jan. 26. 00:10
 1/9 anonim ***** válasza:
27%

egyház a történelem során mindig hatalomra használta fel az emberi tudatlanságot.

befolyásuk szinte már nincs, évente tizedelődik a templomba járok száma

2010. jan. 26. 00:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Neked segíthetnének megtanulni írni, és fogalmazni.
2010. jan. 26. 00:17
 3/9 anonim ***** válasza:
A papoknak.
2010. jan. 26. 00:18
 4/9 anonim ***** válasza:
30%

egyház

belerúg

segít

az egyház sokaknak segít megküzdeni a lelki gondokkal stb.

amúgy az előttem szólónak is igaza van, iskolákat is üzemeltetnek :D

A kizsigerelésen nem tudom mit értesz, a dolgozók a papok?

2010. jan. 26. 00:25
 5/9 anonim ***** válasza:
29%

More,

A seggijji ne a temflonyba mennyi.

2010. jan. 26. 00:37
 6/9 anonim ***** válasza:
10%
Segít a fiatal kisfiúknak a székrekedési problémák megoldásában. Bár ezt nem maga az egyház, hanem a szent papok teszik.
2010. jan. 26. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a kérdést...

Milyen egyházra gondolsz? Milyen kizsigerelésre (anyagi, lelki, fizikai, szellemi?)

Kibe rúgnak bele és kit is taposnak el?

Az egyház amúgy az Istent keresőknek segít, ill. azoknak, akik már megtalálták és hitüket közösségben szeretnék megélni.

2010. jan. 26. 15:28
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat. kivánom ,hogy tegyetek hitet munkahelyeitekbe s alázzanak meg titeket is ugy mint minket az egyház: mint szociális gondozókat ..kihajtják belünket,miközben némelyetek védi a drága egyházat,lehet közben ha valamelyktek édesanyja vagy édesapja oda kerül majd gondozásra, s annyit fogtok látni a gondozó szalad és rohan és takarit:csaképpen arra nincs ideje ,hogy a gondozottal foglalkozzon..akkor meglátnám átérezve a dolgokat mit szólnátok???PERSZE: A NONPROFIT ÉRDEK =PROFITORIENTÁLTSÁG...mire csak akkor jösztök rá ha nemgyőztök fizetni hozzátartozóitok után a drága egyháznak...
2010. jan. 28. 16:42
 9/9 anonim válasza:
Az egyház mint olyan értelmetlen, mert enélkül is "figyel" minket az a felsőbb hatalom, aki által itt vagyunk. Én mindig is úgy láttam hogy a vallásos intézmények egyfajta kibúvót és nem létező rangot jelentenek az ott dolgozóknak, nem kellett se harcolniuk, és lényegében véve dolgozniuk sem nagyon.
2010. febr. 19. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!