Miért van az, hogy a 700 Ft-os internetadó miatt az emberek kivonultak az utcára, de a 3000 milliárd magánnyugdíj nem vitte utcára az embereket, miért?
Én ezt ba@@mira nem értem!
Az pedig sokkal fontosabb kérdés és összeg volt...és széles körű réteget érintett az is
Ez már rég nem az internetadóról szól. Az embereknek elegük lett!
Itt az idő, új pártok és új politikusok kellenek, zárjuk le ezt az elmúlt 25 évet is, eljött az idő, egy új rendszerváltás kell.
Mert ez érdekli az embereket. Jómagam messziről kerülöm a politikát, de a legtöbb része nem érint. Viszont ezért már tényleg elmehetnek a... legközelebb már a levegőért is fizetni kell?
Én nem megyek tüntetésre meg egyéb ilyesmikre, de most azért végre rájuk dönthetnék az országházat ezekre a pénzéhes ..... -ok ra.
Meg kell érteni : a kórmánynak KICSI A MOZGÁSTERE !!
El vagyunk adósodva a kamatokat alig tudjuk tőrleszteni. Az Únió is megszabja mit termelhetünk és mennyit. Gúsbaköt az EU-is és a multik is
Milyen kis mozgástérre gondolsz?
Nem elég mozgástér az, ha egyik szavukkal agyoncsapják a másikat?
.
A magánnyugdíjban kevesebb volt az érdekelt, mint a netadóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!