Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Na mi van fideszesek, akkor...

Na mi van fideszesek, akkor most lépjünk ki az EU-ból? Eddig a Jobbik volt a hülye, most meg a libsik?

Figyelt kérdés
"Kövér Laci azt izente"... hogy ki kéne lépni az EU-ból. Na most mi van? Most akkor mégiscsak a jobbikosok talajára lép a Fidesz, eddig meg a fideszes ismerőseim szidták a Jobbikot, hogy milyen nyomik, hogy ki akarnak lépni... Fideszesek, mit szóltok hozzá? Mindenki egyetért Kövér Lacival, vagy azért nem ugrotok fejest a kútba, ha azt mondják?

2014. okt. 26. 11:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mindig változtatják a véleményüket, csak úgy mint a pártjuk. Ne keress bennük logikát mert csak időpazarlás lenne.
2014. okt. 26. 23:28
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Ki kéne lépni az EU-ból, sőt be se kellett volna lépni...de hogy te ezzel mit akarsz, azt nem tudom.
2014. okt. 28. 19:12
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Magyarország létezett az EU nélkül és létezni is fog nélküli. Az 56-os forradalom egyik követelése az volt, hogy Magyarország legyen semleges és ne tartozzon semelyik nagyhatalmi szövetséghez. Kár hogy ezt a rendszerváltás után nem így gondolták. Tudom, hogy az EU jelenleg gazdaságilag nagyon jó, meg rengeteg támogatást kapunk ez eddig rendben is van, csakhogy így nem vagyunk függetlenek, kénytelenek vagyunk idegen érdekeket nézni és ha mondjuk Oroszország és Amerika illetve az EU háborút robbant ki Ukrajna miatt, amiben ráadásul az oroszoknak van igazuk, akkor remélem majd a kedves kérdező és a többi hasonlóan vélekedő fog az első vonalban harcolni, miután megkapta a behívóját. Vajon akkor is ennyire unió párti leszel? Szerintem az EU-nak az lesz a vége, mint az egykori Osztrák-Magyar Monarchiának, remélem a fölbomlásnál megint mi szívjuk meg a legjobban.
2014. nov. 18. 22:06
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

# 13

Mert az EU egy agresszív katonai szövetség, behívják a 18 éveseket és megtámadják Oroszországot. Peeerszeeee.

2014. nov. 19. 07:21
 15/16 anonim ***** válasza:
25%

Nem fognak ők kilépni,zsebre rakják az EU-s pénzeket.

Majd kidobnak minket maguktól,aztán megszűnik a külföldi biznisz.

Onnan a nép teljes körű kisemmizése marad,mint egyedüli pénzforrás.

2014. nov. 19. 20:22
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
14-es. Miért ha háború lesz szerinted kit fognak behívni? Biztos majd a politikusok fognak egymással harcolni mi? A Putyin lövi majd a Merkelt meg az Obamát így gondolod ugye? Mellesleg ha elolvasnád amit írtam és fel is tudnád fogni, akkor rájönnél, hogy én nem azt mondtam, hogy az EU egy erőszakos valami lenne, hanem azt, hogy ha háború lesz az Eu és Oroszország között, akkor Magyarország nem tehetne mást már csak a NATO tagság miatt sem, hogy csatlakozna a háborúhoz. Nos lehet hogy ti örömmel mennétek harcolni a ruszkik ellen, majd a szibériai télben meg halálra fagyni, de szerintem a többségnek azért más életcélja van. Erre most persze tudom mit fogsz írni, azt hogy én honnan veszem hogy itt háború lesz, meg hogy rémhírkeltő vagyok. Ha megengeded akkor én most válaszolok erre is. Azért gondolom hogy háború lesz, mert még nem volt olyan évszázad amikor ne lett volna legalább egy nagyobb háború, mely ha nem is az egész világot, vagy Európát, de sok országot érintett. Egyszerűen törvényszerű hogy így lesz ez most is. Ez az orosz ukrán konfliktus engem Hitler külpolitikájára emlékeztet, amikor a német többségű területeket követelte vissza,( ezzel én egyet értek, de nem vagyok náci és elítélem az antiszemitizmust és az egyetlen dolog amivel egyet értek velük az a területek visszaszerzése volt) most ugyan ez történik csak Oroszországban és Putyin nem Hitler, de láthatjuk, hogy a nyugat most is nem tud elülni a helyén és nem hajlandó elfogadni, hogy azok a területek Oroszországot illetik meg. Biztos vagyok benne, hogy az oroszok nem fogják ezt annyiban hagyni, mint ahogy Hitler sem hagyta a lengyel korridort annyiban. Szóval ezért gondolom, hogy ez lesz.
2014. nov. 19. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!