Akkor mégis miben látjátok a megoldást?
Légyszíves most tényleg átgondoltan válaszoljatok.
A legtöbb embernek az a baj, hogy nincs miből választani. Utálja a fideszt az mszpt gyurcsányt a jobbikot se szereti mert nem az ő világa, lmp meg túl liberális.
Na most, ez a réteg azt állítja, hogy a megoldás egy új párt.
Na de, eddig akárhányszor felröppent a hír, hogy megalakult egy új párt, szinte csak olyan véleményeket láttam erről a dologról, hogy "úgysem nyer, kicsik ezek egy ország irányításához, úgyis elnyomják a többiek, tapasztalatlanok" stb.... és ez a réteg aztán ha morogva is, de elmegy x-elni valamelyik mszmp-s pártra, amelyik szerinte a "legkisebb rossz", aztán várja a csodát.
Kérdezem én: Mitől várjátok a csodát? Ilyen hozzáállástól? Hát ez így egy ördögi kör.
Nekem az a véleményem, míg nem képesek az emberek végre a kicsi pártokra szavazni, addig azok nem tudnak megnövekedni. Arra meg ne számítson senki, hogy majd a TV-ben elkezdik magukat reklámozni, mert az rengeteg pénz, nem lehet csak úgy összeszedni....
Tehát?
Mert időközben rájöttek, hogy egy második Kim Dzsongun
lett az egykor szépreményű fiatal emberből.
Ezt már ott is látják, már csak az itteni fideszbirkáknak kellene észrevenniük.
9
Nem írtam olyant, hogy most ez van. Én azt írtam, hogy abban látom a megoldást, hogy így kellene lennie. Ha funcionális analfabéta vagy, ülj vissza az iskolapadba.
Én azért nem szavazok kis pártra sem, mert a filozófiája vagy a szokásos, vagy egyszerűen nincs.
A TV egy(lényeges) dolog, de ott vannak a honlapok is, azt néztem.
A lottó példa tetszetős, de "talán" egy szokásos párt is megváltozhat. Szóval a remény szép, de ha csak reményt tud nyújtani egy párt, akkor mindegy.
Nyújtson hozzáértést, és akkor szavazok, tőlem lehet kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!