Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az emberek miért félnek a...

Az emberek miért félnek a Jobbiktól? Mi az a Jobbik programjában amit nem mernek vállalni?

Figyelt kérdés

Nekünk magyaroknak az rossz lenne ha sikerülne megadóztatni a multinacionális cégeket?

Rossz lenne ha felülvizsgálnák az adósságunkat, és elengednék egy részét, mint Lengyelországnak?

Rossz lenne ha bíróság ugyanúgy döntene roma és nem-roma ügyében? (Nem hoznák fel ok nélkül azt, hogy "etnikum-elleni" bűncselekmény.)

De most komolyan, mi az a Jobbikban, amit a magyar emberek többsége nem szeret, és hogy lehet az, hogy vannak emberek akik még mindig hisznek a Fidesznek, az MSZP-nek, és az MDF-nek.

Miért fáj az embereknek az, hogy Vona Gábor, és az egész Jobbik párt meg szeretné menteni az országot, meg szeretné állítani az ország kiárusítását?

Az miért nem tetszik az embereknek, hogy a Jobbik el szeretné törölni a pozícióhalmozást?

Az miért baj, hogy a Jobbik eltörölné a politikusok mentelmi jogát?

Sok ember szemében miért jobb a Fidesz a Jobbiknál? (Szerintem egyáltalán nem jobb, a Jobbik a jobb!)

Sok ember szemében miért hitelesebb Orbán Viktor Vona Gábornál? (Viktor már bizonyíthatott volna, mert lehetősége volt rá, nem tette.)

Ezen dolgok tudatában, miért nem adunk egy lehetőséget a Jobbiknak?

Én adok!

Mi a baj azzal a köszöntéssel, hogy: "Adjon az Isten szebb jövőt!" ??? (Bertha Szilvia ügye)

Mi félelemkeltő a Magyar Gárda, az Új Magyar Gárda egyenruhájában? MI félelemkeltő egyáltalán a Magyar Gárdában? Talán az, hogy az árvíz idején a homokzsákokat pakolták? Vagy talán az, hogy a jégverés idején megjavították a megrongálódott háztetőket? Én felnézek rájuk!

Miért lenne baj ha visszaállítanák a sorkötelezettséget? Nem azt mondom hogy 2 év legyen, meg másfél, vagy 1 év, de szerintem a 6 hónap, vagy 9 hónap SZÜKSÉGES lenne, mert már egy egész generációt fosztanak meg attól a katonai tudástól, aminek hatalmas hasznát vennénk egy háború esetén. (Köztudott, hogy nem vagyunk túl jó viszonyban a környező országokkal, Gondolok itt Szlovákiára, Romániára, Szerbiára)

Amúgy még én sem voltam katona, de pont abba a korcsoportba tartozok akit most soroznának, de nem bánnám azt a 6 - 9 hónapot.

Tudom szabály, hogy csak egy kérdést lehet feltenni egyszerre, és én írtam talán 20-at is. De ezek a kérdések egymáshoz tartoznak. Írhattam volna kijelentő modalitással, de azért írtam így, mert ezek igazából kérdéként merültek fel bennem.

Az, hogy miért szidják a jobbikot, kinek ártott?

Adjon az Isten szebb jövőt, és boldog új évet kívánok mindenkinek!

2010. jan. 1. 17:10
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
33%

"Az emberek miért félnek a Jobbiktól?"

Én pl. nem félek tőle, és nem ismerek senkit, aki félne tőle, viszont egy nevetséges, dilettáns balfácán bandának tartom. Természetesen jó, hogy vannak, mert 5-10 százalékot elszednek az MSZP-től és még az is lehet, hogy a 3. helyre fogják szorítani az MSZP-t, ami roppant szórakoztató látvány lenne.

"Mi az a Jobbik programjában amit nem mernek vállalni?"

A jobbik programja zöldség, baromság, nem "merni vállalni" kell, hanem jót röhögni rajta és kidobni a szemétbe. Vagy papírrepülőgépet hajtogatni belőle, vagy kályha begyújtásához használni. Arra jó.

"ha sikerülne megadóztatni a multinacionális cégeket?"

Meg vannak adóztatva.

"Rossz lenne ha felülvizsgálnák az adósságunkat, és elengednék egy részét, mint Lengyelországnak?"

Ha azt hiszed, hogy 1990-es lengyel helyzet és a 2009-es magyar helyzet között hasonlóságok vannak, akkor vagy átaludtál 20 évet, vagy tökhülye vagy a gazdasághoz.

"mi az a Jobbikban, amit a magyar emberek többsége nem szeret"

Az, hogy miközben dilettánsok, irtó nagy a pofájuk. És emellett a fellépésük agresszív. Idegesítő mitugrászok. A tartalmi kérdésekbe (Irán imádatától a gyűlölködő sajtójukig) bele se menve.

"Miért fáj az embereknek az, hogy Vona Gábor... meg szeretné menteni az országot..."

Az embereknek az fáj leginkább, amikor annyira primitív, manipulatív, cukormázas, gennyes reklámszövegeket kell olvasniuk, mint a te "ártatlan kérdéseid".

Legközelebb kérdezd meg, hogy "Miért fáj az embereknek, hogy Morvai Krisztina a világ legjobb nője, és Gabika a legsármosabb férfi a világon Kadhafit leszámítva?" - nagy sikered lesz.

A hozzád hasonló rendkívül ügyetlen, baltával faragott agitproposok működése azért hasznos, mert ti biztosítjátok, hogy jó ízlésű ember nem szavaz erre a pártra.

2010. jan. 1. 18:38
 12/37 anonim ***** válasza:
0%

Egy párt sem tiszta, mivel mindig van egy alja ,de vékony réteg, ez tény.

Miért fáj az embereknek az, hogy Vona Gábor, és az egész Jobbik párt meg szeretné menteni az országot, meg szeretné állítani az ország kiárusítását?

Ez nem szeretem-nemszeretem kérdése, hanem az, hogy mindegyik párt félti a saját hatalmát, pénzét. Így sok "fama negativa" terjed innen is-onnan is.

Nézd az MSZP pl. a szapora kissebségnek szavazatait el tudja nyerni, ha ad az egyéneknek egy pár virslit és zsemlyét. A Fidesz biztos, hogy nyerni fog a következő választáson, hisz az MSZP-sek táborából különböző pártokba menekültek, mert igen lecsökkent mint az SZDSZ-nek mind az MSZP-nek népszerűsége.

Mi félelemkeltő a Magyar Gárda, az Új Magyar Gárda egyenruhájában?

Na ez sem félek-nemfélek kvesztiója, hanem az MSZP-nek a "szavazóit" gondolom az MSZP jó' lefizette,vagy felherglete a Gárda ellen.

Sok ember szemében miért jobb a Fidesz a Jobbiknál?

Azért mert, a gazdaságpolitikája még circiter egy évtizedig tartani tudják ezt a gazdasági etázsét, ahol vagyunk. A konzervativitás; egy szép humán eszme, de csak az oktatás, kultúra, jog stb. esetében-, de a gazdaságban nem biztos.

Miért lenne baj ha visszaállítanák a sorkötelezettséget? Nem azt mondom hogy 2 év legyen, meg másfél, vagy 1 év, de szerintem a 6 hónap, vagy 9 hónap SZÜKSÉGES lenne, mert már egy egész generációt fosztanak meg attól a katonai tudástól, aminek hatalmas hasznát vennénk egy háború esetén. (Köztudott, hogy nem vagyunk túl jó viszonyban a környező országokkal, Gondolok itt Szlovákiára, Romániára, Szerbiára)

A katonaságot nem ezért lenne jó visszállítani, hanem mert ez a legnagyobb gyógyszer az anarchia ellen. Támadni nem fognak nagy valószínűséggel, mert a katonai kiadásokat nem fedezi a mi kis Alföldünk és kis középhegységeink. Akkor lenne értelme, ha Magyarország egy Erdélyhez hasonló kincseskamra lenne, de az merő vakmérőség, hogy pusztán magyargyűlöletből egy csomó kiadást,-sőt gazdaságuk is veszélyeztetve van, elfecséreljenek.

-egy neutrális, konzervatív, humán, Jobbik magyarérzelmű etikáját akceptáló-

2010. jan. 1. 18:38
 13/37 anonim ***** válasza:

akivel eggyütt küldtük be a kommentüket a 68%-os:

... közízlés megsértéséért(!!!) kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!

2010. jan. 1. 18:43
 14/37 A kérdező kommentje:

70%-os 18:38-asnak:

"A katonaságot nem ezért lenne jó visszállítani, hanem mert ez a legnagyobb gyógyszer az anarchia ellen. Támadni nem fognak nagy valószínűséggel, mert a katonai kiadásokat nem fedezi a mi kis Alföldünk és kis középhegységeink. Akkor lenne értelme, ha Magyarország egy Erdélyhez hasonló kincseskamra lenne, de az merő vakmérőség, hogy pusztán magyargyűlöletből egy csomó kiadást,-sőt gazdaságuk is veszélyeztetve van, elfecséreljenek. "

Ebben tényleg lehet valami, hogy nem fognak minket megtámadni pusztán magyargyűlölet miatt, de szerintem azért, hogy felosszák Magyarországot hármójuk között (Szlovákia, Románia, Szerbia, mert ők igencsak jó viszonyban vannak...), azért már megtámadhatnak. Jó helyen van az országunk, és szerintem ez lenne a világ legjobb helye, ha rendben lenne az ország úgy egészében. (Politikailag, gazdaságilag :) )

2010. jan. 1. 19:51
 15/37 A kérdező kommentje:

68%-os 18:38-as:

Én nem veszekedni jöttem ide, és eddig tartottam, és tartom is magam a kultúrált viselkedéshez.

Nem hülyéztelek le, és azt se mondtam, hogy "rendkívül ügyetlen, baltával faragott..." nem ismersz :)

Az meg, hogy Morvai és Vona mennyire szép, sármos, egyáltalán nem ide tartozik. Kadhafi meg még annyira se.

De tudom, hogy ezt te is csak poénból írtad. :)

2010. jan. 1. 20:02
 16/37 anonim ***** válasza:

"A fasiszta,nyilas eszmékkel,jelképekkel,nyilatkozatokkal nem tudok egyetérteni"

Mondd már el nekem, hogy konkrétan mik azok a "fasiszta, nyilas eszmék", amik annyira egyértelműek, hogy emiatt ítéled el őket?! Sorold fel légyszíves, mert fogalmam sincs, hogy mire gondolsz. Konkrétumokat szereték hallani! Mert ilyeneket még senki nem tudott nekem mondani eddig, hátha most végre megtudom.

Mondj már nekem légy oly szíves egy nyilas jelképet legalább, amit használ a Jobbik! Az Árpád sávos lobogóra gondolsz? Az az Árpád ház ősi zászlója, éppen ezért magyar zászló, de semmiképpen sem nyilas! A nyilasok zászlójában 5 piros, 4 fehér csík volt. Az Árpádsávos zászlóban 4 piros és 4 fehér csík van... A kettő nem ugyanaz!

Milyen fasiszta nyilatkozatok? Ha hallottál ilyet, biztosan tudsz idézni is!

Elmondanék valamit a nagy "kirekesztő, náci csürhéről"... 2009 szeptemberében Erdőtelken a Jobbik Trianon emlékművet avatott, ahol ott voltam én is. Az emlékmű avatás a templomkertben zajlott, előtte mise volt. Ezen a misén ott volt egy rakat cigány, a perselyt egy cigány kislány hordta körbe és a fasisztarasszista undorító kirekesztő sz@r magyar gárdisták pénzt dobtak a kislány perseléybe, némelyik mosolyogott rá, de ha hiszitek ha nem volt egy pofátlan disznó gárdista amelyik megsimogatta a kislány fejét! :O Na milyen kirekesztő disznó már ez?! Felháborító!

A rendezvényen megjelent Vona Gábor is, közben gyülekeztek a kerten kívóül az utca túloldalán a cigányok, egyre hangosabbak lettek. Vona Gábor nem mondott kirekesztő beszédet, nem is uszította rájuk a Magyar Gárdát (pedig megtehette volna, mert voltak ott páran...), hanem azt mondta: Erdélyben, amikor a románok a magyarságot vegzálták, a cigányok a sajátságos módukon fegyvert fogtak és szembeszálltak velük (mármint a románokkal). Egyszer már bebizonyították, hogy sikerül az összefogás, és reméli, hogy úgy mint akkor, most is békésen egymás mellett lehetünk és szépen csendben lezajlik majd a rendezvény.

És lássunk csodát, a cigányok nagy része szépen csendben elvonult és a rendezvény tényleg békésen zajlott le.

Na hát ilyen kirekesztő fasiszta nyilas ez a párt.....

2010. jan. 2. 14:48
 17/37 A kérdező kommentje:
Igen, ez szokott lenni. Azt mondják rájuk hogy fasiszták, neonácik, de egyetlen egy konkrétumot nem tudnak mondani. Ez azért van mert ezt hallják a tv-ben, hogy a Jobbik mennyire szélsőséges, meg azt hallják a többi párt elnökétől (Orbán, Bokros, Bajnai...), hogy a Jobbik tönkre fogja tenni Magyarországot. Szerintem meg eddig ők már eléggé tönkrettették, a Jobbik lesz az aki majd rendbe rakja!
2010. jan. 3. 14:19
 18/37 anonim ***** válasza:

Érdekes !

A jobbik szélsőséges párt akárki akármit mond! A programjuk butaságra épül és a tudatlan tömeget hülyítik !

2010. jan. 3. 18:40
 19/37 anonim ***** válasza:

Lengyelországi adósság elengedésről!

A Lengyelországi út Magyarországon sajnos nem járható! Mivel a lengyel államdaósságot a kormányok engedték el, mivel lengyelország más országok kormányaitól kapott hitelt!

Magyarország adósság állományának a zöme bankokkal és magánbefektetőkkel állt fenn! Magyarország külső adósságállománya kötvényadósság! A kötvények pedig több ezer ember kezében vannak! És a világon erre nem volt még példa , hogy kötvények esetében egy állam adósságtörlesztést kapjon! Egyszerűen ha pedig azt mondaná az ország hogy nem fizet azonnali államcsőd lenne!

2010. jan. 3. 18:54
 20/37 anonim ***** válasza:
A sorköteles katonaság visszaállítása felesleges és pénzpazarlás! A sorköteles kiskatonák semmit nem csináltak , csak egy csomó pénzt elpazaroltak! Ezen kívül egyáltalán nem hatékony és elavult rendszer !Önkéntes tartalékos állomány felállítása sokkal eredményesebb és hatékonyabb! Elvileg 2012-ben kezdik feltölteni az állományt! Az állomány nagyságát 4000 főben határozták meg!Ezen a számon lehet vitatkozni de a sorköteles állomány visszaállításán nem , nem lenne ésszerű döntés!
2010. jan. 3. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!