Mondhatjuk, hogy a Jobbik a legkevésbé hazafias párt Magyarországon?
Egy hazafi azért akar tenni, hogy a nép jobban éljen.
Namármost a világ legjobb életkörülményei Nyugat-Európában vannak.
A többi párt mind azt akarja, hogy ebbe a közösségbe egyre jobban beintegrálódjunk, ezáltal nálunk is egyre jobban olyan legyen a színvonal, mint mondjuk Ausztriában, de először egy szerényebb cél lehetne az észak-olasz színvonal, ami már olyan lenne, mintha sose lett volna nálunk kommunizmus.
Még a Fidesz se akar kilépni az EU-ból, csak sok dolgot kritizál benne és úgy gondolja, hogy mellette keleti országokkal is kell gazdasági kapcsolatokat létesíteni, mert a több lábon álló gazdaság stabilabb.
Namármost itt a Jobbik. Kilépne az EU-ból, teljesen szakítana a Nyugattal pusztán ideológiai okokból. Legszívesebben belépne a Szovjetunió mintájára létrejövő Eurázsiai Unióba, és a poszt-szovjet országok felé tendálna.
Mondjuk ki egyszerűen, ezekben az országokban rosszabbak az életkörülmények, mint Nyugaton. A számok nem hazudnak. A fizetések alacsonyabbak, az emberek boldogsága, elégedettsége az élettel alacsonyabb, magas a munkanélküliség, a korrupció, és a feketegazdaságban való részvétel szükségessége az életszínvonal fenntartásához Kazahsztánban, mint mondjuk Luxemburgban.
A Jobbik pusztán ideológiai, erkölcsi nézetekből szakítana a Nyugattal, amihez 24 éve, de szerényebben már legalább úgy 1975 óta próbáljuk feltornázni magunkat, és helyette azt akarná, hogy a poszt-szovjet országokra hasonlítsunk, mindezt azért, mert ott vaskalapos a társadalom.
Ez a kérdés butaság úgy ahogy van... Ha még mindig nem vagy képben hogy a jobbik mit szeretne csinálni az unióval ha kormányra kerül akkor informálódj többet. Én nem fogom itt a 300ezredik tudatlannak leírni.. de hidd el nekem fogalmad sincs róla.
Az integráció amiről beszélsz már 10 éve nem valósul meg és nem is fog ebben az életben ebben merek nagyobb összegben fogadni... az unió segítségével soha nem lesz hazánkban ausztriai színvonal de még észak olasz sem... utóbbiról fogalmam sincs hogy milyen ez legyen az én hiányosságom. Ami biztos hogy jobb mint a miénk... akkor már biztosan tudom állítani hogy olyan nem lesz...
Mert nekünk barátom jobb már nem lesz az unióban csak egyre rosszabb.
A jobbik a leghazafiasabb párt ezt aki nem látja be annak komoly fogalomzavarok vannak a fejében a hazát illetően...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!