Kinek szimpi Szollar Domokos?
Figyelt kérdés
Annyira tenyerbemaszó feje van, össze-vissza kamuzik és okoskodik. Van akinek szimpatikus?2009. dec. 31. 12:12
2/21 anonim válasza:
Nekem így ahogy rákerestem,képről szimpi,de fogalmam sincs,hogy ki ő
4/21 anonim válasza:
sokáig a Bp.Airport szóvivője volt,mostmeg kormányszóvivő..
5/21 anonim válasza:
Nem. De miért riszálja magát jobbra-balra?
7/21 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
A nagyon békés természetem ellenére abba a csoportba sorolom őt, akiknek szó nélkül beverném a pofáját.
Tudom, az én hibám, de ez a helyzet.
8/21 A kérdező kommentje:
köszi a valaszokat, különösen 15:11 nek!
2009. dec. 31. 17:03
9/21 anonim válasza:
Egy kis felfuvalkodott, beképzelt, taknyos senki, de ő még erre nem jött rá. És ez a visszataszító riszálása nekem is feltűnt. Remélem, lesz még valaha egy olyan világ, ahol mondjuk havi egy milla alatt fog keresni jóval. És nem említette senki, de biztos emlékeztek, amikor az aeroportos dolgozók sztrájkját naponta arrogánsan leszólta és az volt a véleménye, hogy örüljenek, hogy lyuk van a fenekükön.
10/21 anonim válasza:
osztom 13:00 véleményét...bár nem ez a legnagyobb probléma vele.:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!