Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbikosok! Mit gondoltok...

Jobbikosok! Mit gondoltok arról, h 2007 óta azt hangoztatják az MSZP-sek, h a Jobbik el fog tűnni, erre pont ők azok, akik egyre lejjebb csúsznak?

Figyelt kérdés

Emlékszem ám, mikor 2010-ben verték a mellüket, h ha vége a válságnak meg 2014-ben a Jobbik már csak történelem lesz.

Erre a tegnapi nap is már csak egy harmadik helyre futotta az MSZP-től, a Jobbik jobban szerepelt.

2014. máj. 26. 13:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jobbikos vagyok:

...

Örülök, hogy az MSZP-nek vége, csak az a baj, hogy a baloldalnak még nem.

....

A Jobbikról meg azt gondolom, hogy valamit muszáj hamar tennie, mert ha nem, akkor lehet, hogy 4-5 év múlva már a Jobbik Mohácsáról fognak szólni az újságok.

Értem én, hogy a szavazatra jogosultaknak csak a 30%-a ment el szavazni, de ez nem jelenti azt, hogy a Jobbik megnyugodhat.

2014. máj. 26. 14:21
 12/15 A kérdező kommentje:

Ennyit láttál?

Mert ostoba vagy, de ha a te csőlátásodat nézzük akkor is álltak be mellé pártok, miért nem bírod elviselni?

Ennyire fáj, tegnap sokat sírtál?

A kérdésre meg igazán válaszolhatnál, mert igen okoskodtál, szal hol írtam olyat h a Jobbik erősödött?

2014. máj. 26. 14:29
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
BAJNAI 4EVER
2014. máj. 26. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
15%

Nagyon jó, én élvezem! A Jobbik legyőzhetetlen és imádom Vona Gábort, fúj-fúj mocskos MSZP, lecsúsznak és végük!

Na, kérem a zöld pacsimat, kedves kérdező.

2014. máj. 26. 14:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Párt és istenfüggetlen vagyok. Azt viszont látom,hogy mi szolgálja az ország, és a nemzet javát. A világ javát a független és nézőpont nélküli igazság és tisztelet szolgálja, ami nem sajázja sem az eu - nak sem a politikának. Mást kell kitalálni a jelenlegi dolgok helyett.

A kérdésre pedig csak annyit: ez igy van jól.

2016. júl. 15. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!