Mit szóltok Sallai Róbert Benedek (LMP) bocskaijához?
2014. ápr. 29. 15:36
1/4 anonim válasza:
Ha Schifferrel megtették, vele miért ne tennék meg? A helyzetén csak tovább ront, hogy a magyar föld védelméért áll ki. :)
2/4 anonim válasza:
Kultúrember nem bohóckodik ilyenben. Természetesen elítélendő, bárki is hordja.
3/4 anonim válasza:
Utolsó, hát te nem vagy ép.
Én távol állok a "nagymagyarságtól", még a jobboldaltól is, de azért Bocskai viseletet nem kellene bohóckodásnak nevezni, sem elítélendőnek.
1) Mindenkinek alkotmányos joga van úgy öltözködni, ahogy akar. Bár én szeretem a divatot, de szánalmasnak tartom, ha pl. egy politikust (vagy bárkit) azért néznek le, mert nem öltözik divatosan.
2) Minden nemzet kultúrájában vannak történelmi múlttal rendelkező viseletek, nálunk a Bocskai is egy ilyen.
Attól, hogy neked nem tetszik - én sem rajongtam érte soha különösebben -, másnak még tetszhet, és ezt tiszteletben kell tartani.
4/4 anonim válasza:
Azzal van a baj, hogy már egy ideje csak őrült szélsőjobbosok hordanak ilyet. A horogkereszttel sem lenne baj, ha a nácik nem mocskolják be a XX. században...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!