Miért nincsenek olyan fiatal tehetséges politikusok, mint amilyenek 25 évvel ezelőtt a Fideszben voltak?
Orbán Viktor egy piszok nagy tehetség volt 15-20 éve, szerintem ezt el lehet/kéne ismerni! Mivel "öregedett" ezért ő is sokat változott, és sajnos fiatal énjével nem egy dologban szembe megy, én is jobban szerettem a régi Orbánt, de a mostani is szimpatikus, de azért sok olyan dolog van, amiben nem értek vele egyet.
Szóval én Orbánt mondom. Hihetetlenül tud kommunikálni, és az emberekhez szólni. Egy erős, karizmatikus figura, aki nem hagyja magát!
Emlékezzetek, hogy Bush mit mondott róla, de azóta sokat változott...
Azt azért tisztán kéne látni hogy az emberek többsége azért szavazott rá mert nincs jobb és nem azért mert jelenleg annyira jó lenne amit csinál...
Azt is el kell ismerni hogy Gyurcsány is egy tehetséges politikus de egy rakás tehetetlenségnek bizonyult amikor a tettek mezejére kellett volna lépni.
Azon kívül egy olyan politikai irányvonalat képvisel ami az ország lakosságának kb. az 5%át képviseli.
Miért vajon az MSZPnek nem volt meg a többsége ahhoz hogy csinálja a reformokat??? De nem csinálta!
Az MSZP meg nem akart alkotmányt módosítani! Akkor minekis kellett volna neki 2/3???
Nem volt meg az 50%a hozzá???
De jól tudod!!!
Ahhoz hogy valaki kormányozzon nem kell 2/3!!!
elég ám az 50% is...! Csakhát nem kormányoztak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!