Minimálbér csökkentése az áfa növekedése az állam adóság csökkenésért történt?
Most sajnálatos módon a megint a fidesz nyert...
Az előző 4évben megemlték az áfát 2%-al a minimálbért is csökkentették.
Ezeket azért csinálták, hogy csökkentsék az államadóságot??
Ha igen akkor egy görény patkányok elbaszták.
Szerintem emelték. A minimálbér alakulása:
2014. I. 1-től
[483/2013. (XII. 17.) Korm. r.] 101 500
2013. I. 1-től
[390/2012. (XII. 20.) Korm. r.] 98 000
2012. I. 1-től
[298/2011. (XII. 22.) Korm. r.] 93 000
2011. I. 1-től
[337/2010. (XII. 27.) Korm. r.] 78 000
2010. I. 1-től
[295/2009. (XII. 21.) Korm. r.] 73 500
Barátom ne a bruttóról beszéljünk, jó?
Ez a 110000ft csak arra jó, hogy neve legyen a gyereknek. amit kézhez kapsz nem több 76000ft-nál.
Egy bit, egy bit, egy bit. Tanulás NEM EGYENLŐ egyetemre, főiskolára járás.
Nem azért csinálták, hogy csökkentsék az államadósságot, hanem azért, hogy a költségvetési hiány és az államadósság elszállása nélkül tudják finanszírozni a sok eszement hülyeségüket, pl. a hátsó kertben épített személyi stadiont.
Mindent értek. Köszönöm.
4. válaszolónak azért még leszögeznék valamit. :D
Nekem speciel nincsenek anyagi problémáim hál' Istennek.
Van egy tisztességes szakmám, osztály elsőként végeztem, országos versenyen értem el 9. helyezetet..szerintem nem rossz eredmény az én szemszögemből tekintve.
Többre tartottam a szakmám amit megcsináltam tiszteséggel mint bármilyen diplomát. Egyszerű falusi ember vagyok a földművelés és a növénytermesztésért élek halok, de nem tudtam elhelyezkedni a szakmámmal. Nem tudtam a munkámmal elhelyezkedni így beálltam a fuvarozásba itt nem panaszkodhatok pénz ügyileg. De távol vagyok az otthonomtól az országunktól a szeretteimtől.
Kapásból 8ember tudnék mondani akik diploma melett 12óráznak egy szalag melett havi Nettó 78000ft-ért.
Most ezt a dolgot nem csak magam miatt hanem minden nyomorgó bajtársam nevében mondtam ezeket a dolgokat. Próbálj meg egyetemista létedre az orrodnál távolabb tekinteni és rájösz, hogy nem az az a világ van kint amibe anyu-apu téged dédelget.
És komolyan kívánom, hogy ezekre a dolgokra ne kelljen rájönnöd mivel addig nincsenek ilyen problémáid.
A tiszteséges válaszokat pedig mégegyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!