Mit szóltok a választásokhoz?
"Másodszor úgy gondoltam a többséget, hogy 54,5% az több, mint a 44,5%. Szóval többen nem őket akarták, mint igen."
és akkor kedves kollega, tessék nekem elárulni, hogy melyik pártra szavaztak többen, mint ellene?
de válaszolok: egyikre sem.
kérdezek: akkor legyen érvénytelen minden választás, ahol nem szerzi meg egy párt a 50%+1 szavazatot?
"akkor legyen érvénytelen minden választás, ahol nem szerzi meg egy párt a 50%+1 szavazatot"
A válaszom: nem.
Csak ne lehessen 44 %-kal 2/3-os önkényuralomban kormányozni...
Tovább is olvashattad volna, amit írtam!
Evidens, HAJRÁ FIDESZ - 2018-ban újra!
Érthetetlen, hogy a kéményseprő primitív hadsereg milyen alapon nevezi magát "jobbik"-nak? Kitől jobbik? A Maszoptól? Vagy az LMP-től? .. Föl nem foghatom, hogy egyes pártok hogy mernek komoly tartalommal rendelkező szavakat kisajátítani maguknak! Vona meg egy beteges uralkodásra vágyó megélhetési politikus! Kopírozza Orbán Viktort, a Fidesz programját, céljait. Remélem, az emberek fölvilágosulnak majd és a valódi jobbikot válasszák: a Fideszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!