Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit kéne elbaltázniuk Orbánékn...

Mit kéne elbaltázniuk Orbánéknak, hogy jövőre még jobban csökkenjen a szavazótáboruk?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 23:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

Semmit nem kell elbaltázniuk. Azt csinálnak, amit akarnak és a normális embereken kívül senkit nem zavar. Akár a nyugdíjat is elvehetnék vagy a fél fizetést, akkor sem lenne semmi. Elég, ha a csapból is a rezsiköltség, elmúlt 8 év, Tündérország folyik. Mindenhol megy az agymosás: magyar tv adók és rádiók 99 %-a, újságok, plakátok, naggyűlések és még ki tudja hol. Aki sem szöveget értelmezni, sem számolni, sem összefüggésekben gondolkodni nem képes, az továbbra is el fogja hinni. És ezek nem kevesen vannak, mint ahogy azt vasárnap láthattuk.

Én személy szerint nem az Mszp-re, Gyurcsányékra szavaztam, de egy valamiben meg kell őket védenem. Gratulálok azoknak, akik csak azért szavaztak a Fideszre, mert az Mszp lopott, csalt, hazudott, komcsi. Gondolom farkasvakságban vagy teljes világtalanságban szenvednek.

A teljesség igénye nélkül:

http://www.youtube.com/watch?v=bGjX-ihnA4E

[link]

"Egyetlen ember van a kiszesek közül, akit én ismerek, akit komolyan kell venni, ha az ember tárgyal vele, mert az próbára teszi az ember képességeit, ...az a Gyurcsány nevű ember."

"Engem is piszkálni fognak, mert az ellenfelet elmarasztalta az Országos Választási Bizottság, hogy telefonon országosan még biztattak szavazási részvételre, de következménye nem lett. Úgyhogy én is biztatok szombaton és vasárnap a talpon maradt összes kerületben az én hangomon megy a szavazásra való felhívás, amiért majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot.”

"Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet."

"Ne arra figyeljenek, amit mondok."

Gondolom tőlük nem számít, el van nézve. És simán kinézem, hogy még ezek után is. Amíg lesznek ilyen emberek, akik vakul csüngenek az imádott vezér szavain, addig tök mindegy, hogy ki az ellenzék, akkor is erre a féregre fognak szavazni. Márcsak megszokásból is, ahogy sokan tették. Különösen szégyelje magát az, aki csak egy disznóért vagy néhány csirkéért szavazott a Fideszre. Mert ilyen is van, személyesen is ismerek néhányat és még büszke is rá. Gyönyörű, hogy ennyit ér a hazája.

2014. ápr. 9. 09:32
 12/19 anonim ***** válasza:
63%

Még valami:

Az sem számít, hogy ők éjjel-nappal az ellenzékeket mocskolják a médiától kezdve mindenhol. Ám amikor Vona, Bajnai vagy tök mindegy ki felhozza, hogy mit tett valamelyik Fideszes, akkor egyből az van, hogy a mocskolódó, sárdobáló ellenzék. A sok fogyatékos az első esetben semmit nem szól, sőt helyesel, a másodikban pedig eggyütt zengi Orbánékkal a képmutató felháborodást. Ez a magyar szavazók nagy része, ezért fog Orbán a trónról nyugdíjba menni.

2014. ápr. 9. 09:40
 13/19 anonim ***** válasza:
A kérdés uinkább az hogy mit kéne végre jól csinálni az MSZP nek hogy az ország ne egy olyan siralmas pártra szavazzon mint a Fidesz. Mert az MSZP még siralmasabb
2014. ápr. 9. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:
12%

73%os válaszoló.

Na éppen az ilyen indulatos érzelemalapú népekről szóltam fentebb, mint te vagy.

Jössz itt azzal ,hogy 25-30 évvel ezelőtt mostani Fideszesek is Kisztagok meg Mszmpések voltak.Ezért (is) ítéled el őket.Próbálod összemosni ezt azokkal akiknek a pártgyűlésein mostan sem a Magyar Himnusz hangzik el hanem az Internacionálé.

A fideszesek az utóbbi 25 évben váltottak. Valszeg mert csak muszályból voltak tagok az egypártrendszerben.

Ám az Mszpések most is vállaják komcsi voltukat és a kádári idők noszalgiájából csinálnak maguknak politikai tőkét miközben offsohre-znak,kiárusítanak(privatizálnak) ,tékozolnak ,sikkasztanak,lopnak csalnak de legfőképp hazudnak.Segélyeket osztogattak a semmire (mármár az volt bolond aki dolgozott), szaporították az analfabéta antiszociális nemazidénlebanult kissebbséget.

Ezt volt idejük 8 évig bemutatni.Köszönjük,emlékszünk ha lehet ebbe az életbe már nem kérnénk belőle többet.Sem belőlük.

Egyszóval; nagyon le kéne ott az Mszpnél , dékánál stb komcsi utódpártnál cserélni az egész vezetést és új arcokkal jól összerakott prgarammal ,visszafogott és meggondolt modorral talán majd lesz esélyük arra ,hogy hitelesek legynek .Majd egyszer 10-15 év múlva.

A tandíjról csak annyit, hogy annak semmi értelme, hogy szinésznek (vagy egyébb ilyen badarságnak) tanuljanak évente annyian amennyien az egész országban összesen meg tudnak élni abból ,hogy ők szinészek.Le lehetne cserélni az összes társulat tagjait évente frissen végzettekkel.

Ergo az olyan szakokat amire csekély a kereslet vagy mérteéktelen a túlkínálat és kevés az esély rá ,hogy majdnan a nebuló meg tud élni belőle ,ám ő mégis arra érez hivatást egy bizonyos teljesítmény szint alatt igen is kötelezzék tandíjra.

Nincs értelme százával (ezrével) képezni könyvtárosokat,szociológusokat, rendezvényszervezőket és stb hiábalóságokat.

Amugy Orbán se frankó.Mert azért mégse kellet volna pont a kert végébe akkora stadiont felnyomni.Még akkor se ha csak 3000 néző fér el benne.

Ám a maga nemében nagyon szép és relative nem is kerül sokba.

Legalábbis messze nem annyiba mint anno mikor a lankákra csináltatott Fletó völgyhidat és a homkbuckák alá alagutat.

Az érzelmeket az indulatot az efféle 73%osoknál talán azzal lehetne magyarázni, hogy elvették tőlle a potyasegélyt vagy a nyugdíjat ami a kamubetegségére járt neki azelőtt.

2014. ápr. 9. 11:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Én pedig éppen az olyanok végett vagyok olyan, mint pl. Te. Az ember mond valamit, tényeket közöl (ez mióta kamu?), kérdez. Erre mit kap? Értetlenkedést, elterelést, nem a kérdésre reagálást. Utoljára kérdem meg: miért csak most jogos a tandíj? Az előző kormánynál miért nem volt az? Akkor kocsik égtek, most egyetértenek ugyanazért a dologért. Viktor akkor vadul érvelt ellene, most pedig bevezeti, mintha mi sem történt volna. Előbb is ezt kérdeztem, nem pedig azt, hogy miért kell-e bevezetni bárkinek is. Azok után, hogy nem lesz kötelező pl. a magyar nyelvtan - ami szégyen - nem is tudom mikor fognak az analfabéták szaporodni. És ez nem az első kérdés, amire nem kapok értékelhető választ. Az összes Fideszes ezt csinálja, akivel szóba áll az ember. Majd ha csak egy ellenpéldát találok, akkor másképp fogom gondolni. Az indulatokról jut eszembe, hogy erre sem kaptam választ: a kormány és sok híve miért mocskolódhat, szitkozódhat? Ha valamelyik ellenzéki párt vagy szavazó mond valamit ugyanolyan stílusban, az bezzeg rögtön baj. Ha tényeket közöl, akkor pedig hazudik.

"Az érzelmeket az indulatot az efféle 73%osoknál talán azzal lehetne magyarázni, hogy elvették tőlle a potyasegélyt vagy a nyugdíjat ami a kamubetegségére járt neki azelőtt."

Már én sem próbálok magyarázatot találni sok mindenre. Nem vagyok sem nyugdíjas, sem pedig segélyen tengődő. Hiába írom le, hogy mi vagyok, akkor is ráfognád, hogy kamu. Tehát felesleges. Főleg azok után, hogy már egyszer leírtam, hogy dolgozok. Akkor pedig hogy lehetnék nyugdíjas? Esetleg rokkant, bár már azoktól is elveszikv és nemcsak a kamuzóktól. A nyelvtant pedig pont az ilyenek miatt nem venném ki a kötelező tárgyak közül. Hemzseg a szöveg a helyesírási hibáktól.

2014. ápr. 9. 12:42
 16/19 anonim ***** válasza:
*elveszik
2014. ápr. 9. 12:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem mindenütt vezetnek be tandíjat hanem csak azokon a szakokon amelyekre kissebb a kereslet és ott is csak azoknak akik nem hozzák az eredményeikkel tandíjmentes szintet.

Olyanok is bejutottak ingyenes képzésekre akik azzal a tudással amivel rendelkeztek ezelőtt 25 évvel osztályismétlők lettek volna ötödikben.Olyan szakokon jöttek ki évente ezrével "diplomások" amikre egyszerűen nincs igény (ha van is töredékére) ebben az országban.A tudásról amit elsajátítottak az évek alatt ezek a nebulók nem igazán van mit beszélni, sokkal inkább a tudás hiányáról.

Ezek a delikvensek pár évig nyafiztak ,hogy nemteccikarenccer ,és jaj nem találnak nekik megfelelő munkahelyet .Igen mert a csúnyarosz Orbánviktor merő rosszindulatból nem kapja elő nekik helybeszálítva a jólfizető munakhelyet a munkahelyteremtő varázskalapjából.Pedig megtehetné mert látták sokan ,hogy van neki olyanja.Aztán fogták a diplomájukat és kimentek Londonba tányértmosni ,komoly konkurenciát teremtve a pakisztániaknak.

Az elitképzés nem arról kellene már rég szóljon,hogy ezrével kapjanak mit sem érő diplomát mindenféle alulművelt, hibás őnképpel rendelkező ,téveszmés elkapatott nyafibajnokok.

Akinek pedig a felkészültsége nem indokolja azt ,hogy részt vehessen az elitképzésben és mégis ott szeretne virítani, készüljön fel a zsebével.De még úgy sincs rá semmi garancia, hogy diplomája is lesz valaha.

Mi ezzel a probléma?

Orbánéknak bármit is csinálnak a népszerűségük fokozatosan csökkeni fog ,már csak attól is mert ők vannak kormányon.Ez már ilyen dolog errefelé.Nem is volna ezzel baj ha nem a bukott baloldalra vándorolnának át a szavazatok.

Mert a lakosság számára egyértelmű bizonyosságot nyertek abban az ominózus 8 évben baloldali politikusok svindlijei,szélhámoskodásai,nyereségvágyból elkövetett bűncselkeményei és akkor még a trágár nemzetgyalázásukat még szóba se hoztam.

Ha most ezzekkel az vezető arcokkal csúfos vereséget szenvedtek miért nem vonják le a tanulságot,miért nem váltják le őket a fenébe és miért nem kezdenek el felépítani egy új arculatot új emberekkel,új modorban jól összerakott programmal???

Mit is képzelek?

Honnan is érnék ezt fel ésszel azok akik megélhetési politikusok és egyetlen céljuk a pénzszerzés ,BÁRMI ÁRON!

2014. ápr. 9. 16:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm a hosszú választ, de továbbra sem ez volt a kérdés. 2008-as videójában Orbán vagy fél órát beszélt arról, hogy miért ne legyenek fizetősek a szakok. Egyik sem. Az egyik indok pont az volt, hogy neki is megadatott, hogy ingyen tanulhasson, méghozzá jogásznak.

Erre föl az elmúlt 4 évben:

A miniszteri határozat szerint a következő szakokon CSAK önköltséges helyeket hirdethetnek meg a felsőoktatási intézmények:

- andragógia

- alkalmazott közgazdaságtan

- emberi erőforrások

- gazdaságelemzés

- gazdálkodási és menedzsment

- kereskedelem és marketing

- közszolgálati

- nemzetközi gazdálkodás

- pénzügy és számvitel

- turizmus veldéglátás

- üzleti szakoktató

- igazságügyi igazgatási

- munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási

- kommunikáció és médiatudomány

- nemzetközi tanulmányok

- jogász.

Engem továbbra sem az érdekel, hogy ezek piacképes szakok-e vagy sem. Bár a számvitel nem tudom miért nem az, amikor könyvelő rengeteg helyre kell. De mindegy. És az sem érdekel, hogy jó-e nekünk a tandíj vagy sem. Én azt kérdeztem, hogy lehet valaki ilyen képmutató, hazug és miért nem háborodik fel rajta senki.

"és ott is csak azoknak akik nem hozzák az eredményeikkel tandíjmentes szintet."

Ha eleve csak önköltséges forma indul egy képzésből, akkor mégis hogyan hozza valaki a tandíjmentes szintet? Tanulhat akárhogy, akkor is költségtérítéses. Elképzelhető, hogy ösztöndíjat kap, de az közel sem fedezi a tandíjat.

"Olyanok is bejutottak ingyenes képzésekre akik azzal a tudással amivel rendelkeztek ezelőtt 25 évvel osztályismétlők lettek volna ötödikben"

Most is befognak. Csak azzal a különbséggel, hogy csak a gazdag hülyék. És ha már a gazdag hülyék tanulhatnak, akkor a szegény hülyék miért nem? Vissza kéne hozni érettségi mellé a felvételit és el lenne intézve. Akkor ki lehetne szűrni, hogy nagy valószínűséggel ki való oda és ki nem. De abból gondolom több bevétel van, mintha boldog boldogtalan költségtérítéses.

"Mert a lakosság számára egyértelmű bizonyosságot nyertek abban az ominózus 8 évben baloldali politikusok svindlijei,szélhámoskodásai,nyereségvágyból elkövetett bűncselkeményei és akkor még a trágár nemzetgyalázásukat még szóba se hoztam. Honnan is érnék ezt fel ésszel azok akik megélhetési politikusok és egyetlen céljuk a pénzszerzés ,BÁRMI ÁRON!"

Feltéve ha az ember nem vak vagy agymosott, akkor ugyanezt a Fideszről is el tudja mondani. 4 év múlva pedig már a 8-as szám is stimmelni fog. Remélem nem kell indokolnom, mert ha igen, az igencsak szomorú.

2014. ápr. 9. 17:17
 19/19 anonim ***** válasza:

"Vissza kéne hozni érettségi mellé a felvételit és el lenne intézve."

Ott a pont!

A baromság szakokat pedig el se indítani.Mert hiába végzi el és szerez diplomát baromságszakból .Már ha összejön neki a nyelvvizsga,mert 40% nak nem jön össze.

Persze a diákok több mint felénél olyat ,hogy spontán érdeklődés, elhivatottság a szak iránt amin van ne is keress.Ne is hozd szóba csak összezavarod a buborék egójukat és morcoskodni fognak veled.

Az anyagot adatahalmazként memorizálják annyi időre amíg pont átbuknak a vizsgákon és az összefüggéseket vagy látják vagy nem.

Ennek a hozzáállásnak sem haszna sem értelme.

Annak meg végképp semmi értelme, hogy csak sznobságból és a statisztikák miatt tartson fenn az állam hiábavalóság egyetemeket, hogy aztán ezrével kerüljenek ki onnan olyan becsapott fiatalok akik nem igazán értenek máshoz a pökhendiskedésen kívül.

Teljesen fölösleges áltatni magunkat és őket,mert a magánszférában pillanat alatt válik el a víz a cartól és aki ér valamit van valahol,boldogul valahogy és köszöni jól van.

A többi meg be lett csapva ,kezdve az óvodától ahol a semmiért is túldicsérték ,befejezve az egytemmel ahol még neki is az ő képességeivel és hozzáállásával is sikerült vennie a valszeg nemtúlmagas akadályokat.

2014. ápr. 10. 20:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!