Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Baloldali és jobbikos fanok...

Baloldali és jobbikos fanok miért sírtok itt az oldalon? Magyarország többsége a FIDESZ-t szeretné újabb 4 évig. El kell fogadni és kész!

Figyelt kérdés
Tudom, hogy szerintetek a választási rendszert a fidesz magának "készítette elő", de ezzel az a baj, hogy minden egyes szavazó polgár 2 szavazattal rendelkezett. (balos, jobbikos, fideszes)Anno Mesterházy Attila azt mondta, hogy az új választási törvénnyel meg lesz a 2/3...
2014. ápr. 7. 16:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

"Az is érdekes, hogy csak ennyi volt a részvételi arány, amikor reggeltől estig álltak a sorok sok helyen. Nekem senki ne mondja, hogy az a sok ember csak kb. 50 % volt. Fogadjunk, hogy a nem tetszők érvénytelenek voltak. "

El sem hiszem, hogy ilyen hülyeséget le tudsz írni...

Van egy szavazókör. Ott ül 3 SZSZB tag és 3 PÁRTOK által delegált tag (Fideszes, Jobbikos, Balos)! 19:00-kor elvileg vége a szavazásnak. Ha leszavazott az utolsó sorban álló személy is mondjuk 19:25 perckor. Ezután a szavazó helységet KULCSRA KELL ZÁRNI! Majd elkezdődik a jegyzőkönyvek kitöltése, szavaztok megszámolása, úgy hogy az SZSZB tagok és a DELEGÁLT tagok is részt vesznek benne..

Szerinted ha csalás van a szavazatok számlálásánál akkor bármelyik párt küldöttje azt nem jelentené???

Gondolkodj vagy ha tudsz olvasni olvasd el SZSZB tagoknak kiállított kézikönyvet mielőtt butaságokat írsz!

2014. ápr. 8. 14:35
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Még jó, hogy a FIDESZ nyert. Azt kéne, hogy az MSZP? Megint tönkre vágná az országot? Az MSZP csalt 2006-ban szerintem, de nem baj, legalább láttuk, hogy milyen. 8 év-et nehéz helyre rakni.
2014. ápr. 9. 22:39
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Lázadnak a komcsik... Csak azzal tudna most védekezni, hogy azért nyert a Fidesz, mert kevesen mentek szavazni. Kérdezem én: ha mindenki annyira ezt a mocskos balos bandát akarná ebben az országban, akkor az az otthon maradt 40% miért nem ment el és ikszelt rájuk????? Mindent meg tudnak magyarázni, és most kell is nekik, hiszen akkora pofont kaptak április hatodikán, amire szerintem még maguk sem számítottak. Örülök, hogy ebben az országban még mindig több a normális ember, mint a sok ostoba.

Isten áldja a magyarokat! :) Hajrá Fidesz!

2014. ápr. 10. 18:36
 14/14 Ooiz válasza:
Kedves kommentelok. Erdeklodnek hogy kb 3 ev utan meg ugyanugy hisznek-e a Fidesz partprogramjaban es tovabbra is oket szeretnek-e latni a parlamentben. koszonom elore is.
2017. máj. 2. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!