Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Lesz olyan hülye az ország,...

Lesz olyan hülye az ország, hogy még egyszer megválasztja a Fideszt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy úgy van kitalálva a választási rendszer, hogy ők győzzenek, na de a szavazók! Tényleg megint Fidesz kormány lesz szerintetek?

2014. ápr. 6. 21:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Neked is 10-es!:)
2014. ápr. 6. 21:25
 12/19 anonim ***** válasza:

Jobbik volt már kormányon?

Biztos vagy benne, hogy be is tartják, amit ígértek?

Ismerem a politikájukat, de a gazdaság fejlesztéséről nemigen olvastam. Vagyis ebből azt a következtetést vonom le, hogy valószínűleg adóemelés...

Viszont nem rossz az összes ötletük! A cigányság visszaszorításával teljesen egyetértek. De ezt most nem úgy mondom, mint egy skinhead, mivel vannak dolgozó cigányok is. Nekem van szerencsém ismerni egy 2 diplomás cigányt. Valakit a származása miatt nem lehet elítélni, a nagy része lop, csal, hazudik, de a másik részét védeni kell!

2014. ápr. 6. 21:29
 13/19 A kérdező kommentje:

Én sem a baloldalra azaz a Kormányváltás brigádra szavaztam.

7-es! Ha semmit nem csinált volna a kormány ezalatt a 4 év alatt, akkor is jobban jártunk volna, mint így! Sok jót nem tudok a számlájukra írni. Viszont ellenük annál többet!

Akkor már csak azért imádkozom, hogy ne legyen 2/3-ad...

2014. ápr. 6. 21:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Sajnos mar ez elvan ott dontve.. a fidesz fog nyerni, es egyre kevesebb magyar lesz majd, mert menekulni fognak az orszagbol. :(
2014. ápr. 6. 21:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Most a Fidesz végigviszi az eddig elképzeléseiket aztán a következő választáson egyszer és mindenkorra leváltják ezt a bandát is. Addigra már annyira utálni fogják őket, hogy újra a baloldalt választják meg, akik természetesen tovább verik szét az országot, igaz, legalább ideológiai agymosást nem folytatnak majd, a Fidesszel ellentétben.
2014. ápr. 6. 21:59
 16/19 A kérdező kommentje:

A bicska nyílik a zsebembe, ahogy hallom Orbánt beszélni.

És csak hüledezek, és nem fér a fejembe, ki volt az az őrült, aki rájuk szavazott (a sleppjén kívül)???

Mi lesz velünk még 4 évig?

2014. ápr. 6. 23:17
 17/19 anonim ***** válasza:
És megvan a kétharmad is. Döbbenetes, komolyan félek, hogy mit fognak művelni a jogállamisággal, a szekularizmussal, az európai értékekkel a következő négy évben.
2014. ápr. 6. 23:30
 18/19 A kérdező kommentje:

A kétharmad azért még nem biztos. 132-vel még nincs meg, de 133-al igen.

Imádkozom, hogy csak az ne legyen.

Komolyan, akkor én is fogom a kis családomat, és irány külföld...

2014. ápr. 6. 23:41
 19/19 anonim ***** válasza:
A JOBBIK még lehet nem volt kormányon ,de inkább szavazok rá ezentúl mindig ,mint egy olyan pártra mint a FIDESZ. Ők már loptak eleget ,és nem mutattak fel semmit. Ez a választás meg kamu volt! Nem hiszem el ,hogy ennyi buta ember él itt Magyarországon. Szívem szerint az összes áll művelt parlamenti képviselőt ,kiköltöztetném egy cigány telepre. Onnan másabb a kilátás mint a Rózsadombról. Orbán meg vissza mehetne a rokonaival oda ..ahova tartozik!
2014. ápr. 23. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!