Lesz olyan hülye az ország, hogy még egyszer megválasztja a Fideszt?
Jobbik volt már kormányon?
Biztos vagy benne, hogy be is tartják, amit ígértek?
Ismerem a politikájukat, de a gazdaság fejlesztéséről nemigen olvastam. Vagyis ebből azt a következtetést vonom le, hogy valószínűleg adóemelés...
Viszont nem rossz az összes ötletük! A cigányság visszaszorításával teljesen egyetértek. De ezt most nem úgy mondom, mint egy skinhead, mivel vannak dolgozó cigányok is. Nekem van szerencsém ismerni egy 2 diplomás cigányt. Valakit a származása miatt nem lehet elítélni, a nagy része lop, csal, hazudik, de a másik részét védeni kell!
Én sem a baloldalra azaz a Kormányváltás brigádra szavaztam.
7-es! Ha semmit nem csinált volna a kormány ezalatt a 4 év alatt, akkor is jobban jártunk volna, mint így! Sok jót nem tudok a számlájukra írni. Viszont ellenük annál többet!
Akkor már csak azért imádkozom, hogy ne legyen 2/3-ad...
A bicska nyílik a zsebembe, ahogy hallom Orbánt beszélni.
És csak hüledezek, és nem fér a fejembe, ki volt az az őrült, aki rájuk szavazott (a sleppjén kívül)???
Mi lesz velünk még 4 évig?
A kétharmad azért még nem biztos. 132-vel még nincs meg, de 133-al igen.
Imádkozom, hogy csak az ne legyen.
Komolyan, akkor én is fogom a kis családomat, és irány külföld...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!