Mehetek kutyával szavazni?
Figyelt kérdés
Úgy értem bevihetem a kutyámat? 3 kilós, szóval nem tép szét senkit, a boltokba is be szokták őt engedni.2014. ápr. 6. 14:36
1/3 anonim válasza:
igen mehetsz. Úgy imádom az ilyen nőciket akik 2 métert nem mennek a fostos kutya nélkül, mert biztos "jaaaj szegény manó unatkozni fog otthon". Nem lehet otthon hagyni azt a szerencsétlent 5-50 percre :D
2/3 anonim válasza:
Az eszedet vigyed magaddal kedvesem, az eszedet!
3/3 anonim válasza:
Hivatalosan csak segítő kutyák igazolvánnyal rendelkező (vakvezető, hallássérülteket segítő, epilepsziás rohamot előre jelző, stb) kutyákat szabad bevinni, de amikor abban a szavazókörben, ahol én is számláló voltam, behozott valaki egy kutyát, senki sem balhézott, hanem mindenki végigsimogatta, mert halálra untuk magunkat. (A munka nagyja csak számláláskor van, addig csak várjuk az embereket, akik csak beszállingóznak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!