Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Véleményetek szerint a jelenle...

Véleményetek szerint a jelenlegi pártok közül ki lenne a legalkalmasabb Magyarország vezetésére?

Figyelt kérdés

Kérlek, válaszotokat indokoljátok meg, és kerüljétek egymás mocskolását ha szélesen különbözik a véleményetek.

Ha a jelenlegi pártok közül egyikkel sem szimpatizálsz, véleményed szerint milyen beállítottságú pártra lenne szüksége az országnak?

2014. ápr. 6. 14:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
És igen, kell hozzá végzettség és szakértelem, mert nagyon nem mindegy, hogy épp mennyire emeled az adót, vagy azt mennyivel csökkented, és az se mind1, hogy mi az adó alanya, tárgya
2014. ápr. 6. 14:49
 12/22 anonim ***** válasza:
# 9 Te se tudod, hogy működik a gazdaság? Ne izgulj, a Fideszben se érti senki...
2014. ápr. 6. 14:55
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

http://www.youtube.com/watch?v=Tnbs_-9BI0E

Igazad van, tényleg hihetetlenül képzett, és intelligens szakember lehet ez a Bajnai... hát én ezt eddig hogy nem vettem észre?

2014. ápr. 6. 15:02
 14/22 anonim ***** válasza:
Na ugye? ;)
2014. ápr. 6. 15:06
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
Meg is nézted a videót, vagy csak arcoskodsz itt?
2014. ápr. 6. 15:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Én is szeretlek 60%-os :D
2014. ápr. 6. 15:10
 17/22 anonim ***** válasza:
78%
Nekem Seres Mária Szövetségesei voltak a legszimparikusabbak. Az a nő rendesen gatyába rázott egy cigány falut, talán nagyban is tudna gondolkodni.
2014. ápr. 6. 15:22
 18/22 anonim ***** válasza:

9

Annyi adót fizetek mint a svédek.Eredmény?

Örömmel fizetek én adót,ha látom értelmét.

Jááj!Hát már nem is fizetek!

Merthogy ezek miatt a drága urak miatt,ja nem is!

A saját hülyeségem miatt puszta kalandvágyból dolgozom külföldön.

Dehát ki gondolta hogy ahol ilyen szagértők vezetik az ország hajóját,ahol ilyen gazdasági szaGemberek fejtik ki mindnyájunk gyönyörűségére áldásos tevékenységüket,egyiknek se tűnt föl hogy nincs külföldi valuta a devizahitel mögött.Mert nekem megse fordult a fejemben.Dehát nem is az én dolgom,hanem az övék lett volna.Ez csak egy eset de,benne van mit is várhatunk tőlük.Érdemeik elismerésének a viaszmúzeummal igen jól járnának,mert annál rosszabbra szolgáltak rá...

2014. ápr. 6. 15:26
 19/22 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy épeszű érvet nem tudsz felhozni a videó láttán :) de mit is várhatnánk tőletek, kommunistáktól?
2014. ápr. 6. 15:28
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

Na nem is kellett végignézzem.Az eleje is elég volt.

Mint fent kifejtettem,mégse viaszmúzeumba raknám őket.Máshová...

2014. ápr. 6. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!