A választás eredményét már holnap este megtudjuk?
Figyelt kérdés
Ha jól emlékszem 4 évvel ezelőtt már este megtudtuk, hogy melyik párt nyert, de most valami olyat hallottam, hogy 2 hét múlva hirdetnek győztest.2014. ápr. 5. 16:29
1/4 anonim válasza:
Én így tudom:
csak az ideiglenes lesz holnap este.
(ugye ott vannak még a külföldi magyarok, akiknek szavazataira várni kell,hogy megérkezzenek)
2/4 belapus válasza:
Hivatalos végeredmény valóban később lesz, de ha csak nem 1-2 tizednyi ( vagy még inkább századnyi ) a különbség, akkor jó eséllyel meg lesz a győztes 19 óra után néhány perccel.
3/4 anonim válasza:
Exit pollt fognak már este hétkor nyomatni is nyomatni, nem hivatalos végeredményt valamivel később, a részvételtől na meg a szervezettségtől függően vasárnap éjjel és hétfő hajnal között. Hivatalos végeredményt meg hétfőn vagy kedden:
4/4 anonim válasza:
Részleges eredmények már az nap meglesznek. De a külhoni magyarok szavazati miatt csak ápr. 25-én lesznek végleges eredmények. Szerintem túl sok idő az a 2 hét, hogy megszámoljanak pár százezer szavazatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!