Szavazz a Jobbik ellen, most találtam, ismersz ilyeneket?
Kár volt végignéznem a videóit, kivágott részletek és egy-egy ember (egyébként teljesen valós) durva mondatainak felnagyítása és egész pártra vetítése... Nézd végig te is, nem akarlak én lebeszélni róla, sőt, adjuk össze meglátásainkat ne csak erről, hanem ha van még ilyen buzgó gyűjtögető, mint ez a mérhetetlenül pösze srác, akkor nézzük meg együtt! Kérdésem is főleg erre irányul: találtál-e hasonlót, csak lehetőleg meggyőzőbbet? Mármint olyat, amin nem látszik, hogy csúsztatna, például mert nem csúsztat. Én nem találtam, de az semmit nem jelent.
Azzal tisztában vagyok, hogy egy-egy embertől idézett egy-egy mondat elég könnyen értelmezhető fasisztoidnak, és azzal is, hogy amikor bepöccennek, akkor ez a fajta kínos őszinteség talál utat magának valószínűleg egész sokuknál. Százalékot azért még csak közelítőleg se mondanék. Úgy értem nem csak ezek a szűkagyúak vannak a soraikban, van ott sokkal-sokkal több ember, és a nekik tulajdonított "elszólások" minimum kb. 4/5 része egyszerű kiragadott szövegrész, és a teljes beszédbe illeszkedve kiderül, hogy idéz, példálózik, ironizál, ilyesmi. Az az 1/5 is kevés, valóban aggasztó, hogy nem vágják nyakon azon tagjaikat, akik túl paranoid vagy túl kivetítő megfogalmazással hajlamosak elkápráztatni minket.
De ennyi. Mégse pénzzel kitapétázott focipálya a vesztes csapatnak, és nem is bolondvár failcsúton. Elismerem, kevesen rettennek meg egy stadiontól még ok nélkül is, nemhogy okkal, de azt is el kell ismerni, hogy nagyobb kárt okoz a bolond király, és nagyobb kárt okoznának közgé pótvizsgásat játszó elődei is, ha újra övék lenne a sok szavazógomb. Remélem tudatosabban mérlegelünk most.
"Megszámlálhatatlan zsidózás,Izraelezés"??
Miért egy Lengyel re mondhatom,hogy Lengyel?Egy Spanyolra mondhatom,hogy Spanyol?De bezzeg ha egy zsidóra mondja valaki,hogy zsidó az már antiszemita csúnya nácibácsi.Ha engem le Magyaroznak,vagy le keresztényeznek csak örülök neki nem rohangálok Brüsszelbe.
Mi az már,hogy nem lehet nevén nevezni azt ami...
A szekrény nem csak egy bútor hanem szekrény is, miért ne hívhatnám szekrénynek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!