Hogy létezhet, hogy még mindig van, aki az MSZP-re szavaz?
Igen, ezek után én sem értem hogy hogy nem látják az emberek, hogy nem szabad az Összefosásra szavazni. Először még együtt voltak az MSZP-ben, utána sértődött óvodásként szétszakadtak; mersterházy, gyurcsány és bajnai megalapították a maguk 2%-os pártját, majd miután látták, hogy így lósz@rt sem érnek, nagy csinnadrattával megint egyesültek....
de én igazából azokat az embereket nem értem, akik hülyének nézik azt aki a Fideszre vagy a Jobbikra szavaz. Van olyan ismerősöm aki mániákusan retteg a Jobbiktól, meg olyan is, aki a fidesz szavazókat komplett elmebetegnek nézi, hogy hogy képesek ezek után a fideszre szavazni, miközben ő vélhetően a bukott baloldalra szavaz...
Fidesz vagy Jobbik, jelen állás szerint csak ez van, számomra a baloldal már megszűnt létezni.
Az mszp-t a tájékozottság az információs társadalom buktatta meg! 2006ben se véletlenül mentek a tv székház elé. Talán valakinek rémlik is, hogy a köztv a több 10 ezer fős tüntetést pár száz fősre becsülte. Így kénytelenek voltak kinézni az ablakon.
Mellesleg a tüntetés első óráiban a rendőrök és tüntetők egymással szemben különösebb atrocitás nélkül tüntettek. Az indulatokat a hazugság spirál indította el, amit nem az adófizetők kezdtek el és nem is a köztv.... volt egy felelőtlen kormányunk, aki ragaszkodott a hatalomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!