A Jobbikra fogtok szavazni? Csak Jobbik-szavazók válaszoljanak!
Figyelt kérdés
A kérdés adott.2014. márc. 29. 19:05
21/36 acelsziv válasza:
Az egész kérdés - ahogy föltetted - egy nagy provokáció.
Tudod négy éve még én is rájuk szavaztam. Nekem így bizonyítottak az istenbarmai.
22/36 Weilheim válasza:
Mert ennyi igent az egész párt nem fog látni :D
23/36 A kérdező kommentje:
Győzni fog a jobbik, Vona megmondta legalább szaázszor
2014. márc. 29. 19:42
24/36 A kérdező kommentje:
*Jobbik
2014. márc. 29. 19:42
25/36 anonim válasza:
"A Jobbikra fogtok szavazni? Csak Jobbik-szavazók válaszoljanak!"
A Jobbik szavazók a Jobbikra fognak szavazni. Ez eléggé egyértelmű...
26/36 acelsziv válasza:
Ne légy már nevetséges. Ezt ugatták négy éve is. Akkor is épp hogy becsúsztak a taknyukon a küszöb alatt. És a négy év alatt egy rakás hőbörgésen kívül mást nem is csináltak.
27/36 A kérdező kommentje:
Akkor miért szavaztál rájuk 4 éve? te írtad
2014. márc. 29. 19:44
28/36 acelsziv válasza:
Mert akkor engem is be tudtak hülyíteni úgy mint sok más embert. Aztán -a pofára esésük után kitisztult fejjel - igazán rájuk néztem, hogy hogyan is viselkednek. És megundorodtam az egész óvodás csoporttól. Komoly politikus aki magát államférfinak vallja nem viselkedik így.
29/36 A kérdező kommentje:
2014. márc. 29. 19:48
30/36 acelsziv válasza:
ne egy kampányvideóra alapozz. Az ilyen videók alapján a törpe diktátor is egy fasza csávó. Pedig még nyomorékabb, mint vona. Nézd meg hogy viselkedik a mindennnapi életben. Amit a parlamentben levágtak a választások után - gyomorforgató volt. Felszólalások amikről ordított a hozzáértés teljes hiánya. Fölösleges hőbörgések és mellverések. Az EU -s zászlót égető zsidózó Szegedi, aki maga is zsidó gyökerekkel "büszkélkedhet" és másnap mint aki dolgát jól végezte visszaballagott Brüsszelbe havi 8000 euróért. Képmutatás és cinizmus felsőfokon. Nem is folytatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!