Hol/hogyan lehet elintézni azt, hogy szavazhassak más városban?
Figyelt kérdés
A lakcímkártyám szerint egy kis településen lakom, ám én Miskolcon tanulok és ott is tartózkodom a legtöbbet, viszont szavazni el szeretnék menni, de a szavazás napján -és előtte- nincs lehetőségem utazni.
Hol és hogyan tudom elintézni azt, hogy szavazhassak Miskolcon? Tudtommal el lehet intézni, de hova kell mennem és mit kell mondanom, meg eleve, hogyan zajlik ez, hogyan "helyeznek át"? Kapok valami papírt, vagy csak módosítják a rendszerben? Meg eleve, nincs késő ehhez? Már 28.-a van, nem sokára szavazni kell.
2014. márc. 28. 00:13
1/2 anonim válasza:
Én beutottem googleba ezt és kiadta.asszem ugyfel kapun is lehet de nem csak.az egészet neten intéztem és raadasul külföldön fogok szavazni.nagyon flottul ment.viszont szerintem már elkestel ezzel.
2/2 belapus válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!