Hát igen, ki mint vet, úgy arat:)
A HVG-től azért elvártam volna, hogy kiretusálja a tányérokat, csak h drámaibb legyen a kép.
Nálunk a környéken ugyan ez van.
A munka büdös, a segélyt (hiába hogy van olyan család, ami kap 200 ezret) pár nap alatt elisszák, elverik.
Aztán persze este tömegverekedés.
Mikor elfogy a pénz akkor mennek a hivatalba lázadozni.
Másnap meg jönnek a jogvédők meg az újságírók és előadják, hogy szegények, hogy éheznek.
Nevetséges, ritka igénytelen, alja nép.
"csak úgy szólok, hogy tévé nem attól van, hogy kint van a tányér a tetőn, hanem attól, hogy a beltériben aktiválva van a kártya..."
Én meg csak úgy szólok, hogy poénból senki nem szokott kirakni tányért a tetőre:)
Vagy ez valami új roma szokás?
bekötik valamikor mikor van pénz, és kiszerelik a kültéri és beltéri egységeket.
ha megszűnik a szolgáltatás, akkor elviszik a beltérit, de a kültéri egység megmarad.
nálunk már a 3. szolgáltató van, és a többi kültéri mind megmaradt, mert nem vitték el.
szóval valószínűleg azt már nem fizetik, de lehet áram sincs, amivel (fúró)letudnák szedni, ezért ott van a házon, egyfajta díszként.
Na persze, szerintem meg már leadták volna a telepen, ha nem menne a tv.
De ahogy írták, gyanítom, h van ott szolgálatatás, mert nálunk is ez van, hogy full szemetes az udvar, de a tv úgy ordít, hogy ki lehet hallani.
Egyébként te magad is beismered, hogy nálatok is van, csak épp 3. szolgáltató.
Te melyik putriból írsz?
Itt voltál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!