Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményed az LMP-ről?

Mi a véleményed az LMP-ről?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon visszafogottak,többet kellene kampányolniuk,ugyanakkor tetszenek az elképzeléseik nagyon,például az oktatás terén.

Nagyon remélem,hogy idén szintén bekerülnek a parlamentbe,bár nagyon rezeg a léc,ahogy 2010-ben is,de kezdik magukat jobban összeszedni, és egyre több helyen és egyre többször lehet hallani róluk.

Ha az LMP összeszedi jobban magát,akkor simán el tudnék képzelni egy Jobbik-LMP miniszterelnökjelölt vitát,mert véleményem szerint ez az a kettő párt,akik jelenleg,és 4 év múlva is alkalmasak lennének a kormányzásra. Az LMP és a Jobbik ideológiában sokban különbözik,ugyanakkor vannak nagyon fontos kérdések,amikben egyetértenek. Oktatás,és a termőföld,adórendszer.

Mit gondoltok róluk?

2014. márc. 24. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Állítólag Budapesten erős az LMP, de félő, hogy kevés lesz, főleg mióta kidobták érthetetlen okokból Vágó Gábort.

Legutóbb a turista buszok több embert tudtak a Kossuth térre vonzani, mint a finishre készülő lmp ....

2014. márc. 24. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Sokban egyetértek veled.

Ha összegyúrnánk az LMP-t és a Jobbikot akkor kapánk olyan klasszikusan liberális nyugatias szélsőjobboldali pártot.

A klasszikus liberalizmus nem tévesztendő össze, a mai borzalmas neoliberalizmussal.

2014. márc. 24. 21:39
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
A legjobb lehetőségnek tartom. Normális társaság progresszív adózás , és demokratikusak. Én rájuk szavazok!
2014. márc. 24. 21:41
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Szél Bernadettet sunáznám.
2014. márc. 24. 21:42
 5/10 A kérdező kommentje:
2-es igazad van,ha a Jobbik és az LMP összefogna,nah akkor lenne egy igazi normális életképes párt,csak ugye az ideológia miatt ez sajnos lehet sosem történik meg,hogy összefognak :/
2014. márc. 24. 21:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem szimpatikus mindkettő,de valahogy az LMP-hez szívesebben társulok.
2014. márc. 24. 21:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is rájuk fogok szavazni, szerintem az LMP gyengesége a magyar baloldal szégyene... az egy dolog, hogy a jobboldaliak elvből nem nagyon érthetnek egyet vele, de a baloldaliak többsége azért szavaz az Összefogásra, mert a baloldaliak többsége odaszavaz... és egyenesen lehülyézik az LMP-t, mert a hatalomnál fontosabbnak minősítette az elveket... egy normális országban csak ilyen pártok lehetnének a Parlamentben, nálunk meg hülyének vannak nézve...
2014. márc. 25. 02:19
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Budapesti törpepárt, az szdsz-hez hasonló eszméket vall. Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy a csecsemőjüket meggyilkoló "anyák" büntetését csökkentsék! Én biztosan nem szavazok rájuk!
2014. márc. 25. 09:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! Akiről te beszélsz,az MSZP-s,nem LMP-s.
2014. márc. 25. 11:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Én azért nem szavazok rájuk, mert ők is a kommunista "adókedvezmény helyett családi pótlék" elvet hirdetik, amivel nem a dolgozókat, hanem az ingyenélőket segítenék.
2014. ápr. 3. 12:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!