Orbán miért futamodik meg Vonától?
Nem fog kiállni teljesen feleslegesen.
Legfrissebb közvélemény kutatások alapján teljes népesség körében
(tárki)
Fidesz: 38%
Jobbik 15%
Biztos pártválasztók:
Fidesz: 49%
Jobbik: 19%
Nem versenyképes a Fidesszel egy párt sem akár tetszik nektek akár nem. Nem fognak kockáztatni 5-6%ot 1% nyereségért. Ki tenné?
A jobberek úgy tesznek, mintha az ő piti ostoba szabályaik szerint kellene mindenkinek játszania.
Remélem a választások után befogjátok a szátokat örökre.
Kedves Utolsó!
Tehát ha én Jobbik párti vagyok, akkor velem automatikusan lehet ilyen lekezelő stílusban beszélni? Igen, Jobbikos vagyok. Mikor 4 éve nyert a Fidesz, mégsem anyáztam meg szidtam a Fideszes ismerőseimet, gondoltam jól van, Fidesz van, hátha jól csinálják majd a dolgukat. Nem tudom, miért nem lehet manapság normális hangnemben vitázni...Jó néhány ismerősömnek is teljesen elborul az agya, ha politikáról van szó, mintha megszállta volna őket az ördög, komolyan, ilyenkor inkább hagyom is őket...
Közvélemény kutatásokról annyit, hogy engem soha senki nem kérdezett meg és gondolom pár millió ember még ugyanígy van ezzel, innentől nagyon hiteles.
"Nem versenyképes a Fidesszel egy párt sem akár tetszik nektek akár nem. "
Ebben legalább egyetértünk. Konkrétan egy darab embert nem ismerek már, aki rájuk szavazna, pedig legutóbb vagy 50 ismerősömet fel tudtam volna sorolni.
Nem futamodik meg, csak:
Ha kiállna vitázni Vonával, akkor megkapná a külföldi sajtótól, és a magyar ellenzék egyes részétől, hogy lepaktált a szélsőségesekkel, meg hogy egyáltalán szóba áll velük! Ez lenne a jobbik eset, a rosszabbik eset meg az, hogy megint jönne a rasszista kártya, ami a baloldalon egy bevált módszer!
A másik ok, hogy Orbán annyira nyerésben van, hogy egy vitával szinte csak veszíthet, hiszen Vona kérdezhetne kellemetlen dolgokat, és ez Orbánnak nem lenne jó, mert kénytelen lenne válaszolni!
Harmadjára 2006 senkit se tévesszen meg Orbán egy jó szónok, szerintem még egy vitában nem maradna így alul.
Negyedjére meg ezzel a vitával Orbán felemelné Vonát, és megerősítené a Jobbikot, más esetben ennek az ellentéte, Jobbikos szavazókat térítene át a Fideszhez, kitudja....
Mert egy gyökér, akinek semmi sütni valója sincsen!
Míg Vona Gábor egy értelmes hapsi és leégne Orbán bá pikk-pakk... És ilyen emberek vezetik az országot...
Szavazza a Jobbikra - Vona - Gábor
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!