Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti hogy készültük a választásra?

Ti hogy készültük a választásra?

Figyelt kérdés

Én ezzel melegítek:

[link]

Egész jól feldobja az ember hangulatát :D

2014. márc. 20. 00:52
 1/5 anonim ***** válasza:

A linket inkább nem néztem meg.

Amúgy végignéztük itthon az induló pártok tagjait, programjait.

Rémisztő, hogy nem is egy pártról süt, hogy nem is gondolták komolyan.

Ha mégis, akkor én kérek elnézést... és gyorsan alapítok én is egyet. :D

2014. márc. 20. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy jó bográcsos a családdal, este meg megnézem, hogy kik alatt kell cu.mizni a következő 4 év alatt...
2014. márc. 20. 09:53
 3/5 anonim ***** válasza:

A #2 jó. Én azért megnézem azt a cumit, mielőtt a számba venném. Elvégre nem wc az.

A választásra egyébként tanulmányozással, áttekintéssel készülök. Nagyon nem kell erőlködnöm, mert nem tegnap kezdtem, ez folyamatos cselekvés (hogy úgy mondjam, rutinszerű), ezért eléggé képben vagyok. De még ennél is fontosabb, hogy tudom, mit akarok.

2014. márc. 20. 10:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Megnéztem az összes cumit,és rájöttem,hogy nincs igazán különbség egyik között se, talán csak a méret(az is csak kis arányban),ennek ellenére úgyis be kell majd kapni,és tövig bevenni, bármely is lesz az.Nem győzöm eléggé idézni az egyik Tankcsapda szám szövegét:"a hatalom mindenhol büdöset sza.rik és nem töröl se.gget"!

De azért még örülök hogy vannak még olyan emberek ebben az országban akik még hisznek a mesékben(jobb és baloldali egyaránt).

2014. márc. 20. 12:12
 5/5 A kérdező kommentje:
A link nyugodtan megnézhető, az lett volna a lényeg. A 2048 nevű játék magyar politikára átírt troll verziója. És akkor most lelőttem a poént... :/
2014. márc. 20. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!