Ti hogy készültük a választásra?
A linket inkább nem néztem meg.
Amúgy végignéztük itthon az induló pártok tagjait, programjait.
Rémisztő, hogy nem is egy pártról süt, hogy nem is gondolták komolyan.
Ha mégis, akkor én kérek elnézést... és gyorsan alapítok én is egyet. :D
A #2 jó. Én azért megnézem azt a cumit, mielőtt a számba venném. Elvégre nem wc az.
A választásra egyébként tanulmányozással, áttekintéssel készülök. Nagyon nem kell erőlködnöm, mert nem tegnap kezdtem, ez folyamatos cselekvés (hogy úgy mondjam, rutinszerű), ezért eléggé képben vagyok. De még ennél is fontosabb, hogy tudom, mit akarok.
Megnéztem az összes cumit,és rájöttem,hogy nincs igazán különbség egyik között se, talán csak a méret(az is csak kis arányban),ennek ellenére úgyis be kell majd kapni,és tövig bevenni, bármely is lesz az.Nem győzöm eléggé idézni az egyik Tankcsapda szám szövegét:"a hatalom mindenhol büdöset sza.rik és nem töröl se.gget"!
De azért még örülök hogy vannak még olyan emberek ebben az országban akik még hisznek a mesékben(jobb és baloldali egyaránt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!