Miért voltak a vihar ellenére is eszméletlen sokan a Jobbik március 15-ei rendezvényén?
azért mert nem voltak olyan bugyuták mint a mesterhármas, akik megijedtek a széltől (valójában semmi kedvük nem volt a gyűléshez, ezért fújták le)
Istenem, hogy hihetnek még annyian ezeknek a szélhámosoknak???
Azért azt a háromezer embert nem illetném ilyen grandiózus jelzőkkel, de ez lényegtelen. Amit a többiek is már kifejtettek, a Jobbik jelen lévő aktivistái kellően elkötelezettek voltak ahhoz, hogy toljanak az időjárásra.
Hátba veregetheted magad miatta érte, de nem emberfölötti teljesítmény amit nyújtottak, az Összeomlás égette le csupán magát az ellenkezőjével.
Igényes Jobbik szavazónak tartom magam, én is ott voltam.
Nem szeretnék saját magunk ellen beszélni, de amilyen emberek ott voltak.. igénytelenek, mocskosak, buták, sötétek.. Kicsit kiábrándultam, hogy egy épkézláb embert nem láttam. Párom, aki Fideszes, elkísért.. ő is megdöbbenve nézte milyen emberek támogatják a Jobbikot.. mindenesetre érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!