Ha csak az érettségivel rendelkező 18 életévét betöltött magyar állampolgár szavazhatna megváltoznának az erőviszonyok?
Mivel a felsőoktatás alapkövetelménye az érettségi, így a diplomás emberek feltehetőleg rendelkeznek vele, így nem.
Amúgy ez csak egy felvetés volt, ha tehetném se változtatnám meg, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Viszont téged 1es válaszoló lehet nem engednélek szavazni.
Szerintem nem nagyon változna a helyzet. Sok 8 általánossal rendelkező egyszerű parasztember is látja, mi folyik ma az országban, és egyetemi végzettségű emberek is képesek csápolni a vezírnek.
Attól, hogy valakinek van érettségije, még nem lesz józanabb gondolkodású.
kedves kérdező!
nem hiszem, hogy ez végzettség kérdése lenne
az orbán maffia a létező összes szakmába, korosztályba és társadalmi csoportba belerúgott
aki meg akart sértődni, annak adtak lehetőséget bőven
mégis ezt akarják az emberek
Köszi a válaszokat :)
Természetesen az értelmiséget nem az érettségizett emberekre mondom, csak próbáltam egy támpontot kiragadni, hogy azért mégis rengeteg ember van, hogy nem képes lerakni egy értettségit sem, pedig sok helyen csak be kell menni reggel 8ra és kibírni a napot a suliban.
A diploma is elcsépelt, manapság egy headset-el meg ismertséggel egyetemet lehet végezni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!